Naţionala României de Fotbal U21 a inregistrat o mare surpriză în preliminariile Campionatului European! După 20 de ani, echipa antrenată de Mirel Radoi s-a calificat la un turneu final, iar jucătorii sunt deja vedete.

Citeste si: Un jucător de 29 de ani din Liga I a renunţat la fotbal pentru a juca poker! Câştigă dublu faţă de momentele în care dădea goluri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel mai în vogă fotbalist este de departe căpitanul Ionuţ Andrei Radu! Portarul reprezentativei noastre, titular acum în poarta echipei italiene din prima ligă, Genoa, este văzut ca un adevărat star şi un lider perfect!

Ionuţ Radu, dezvaluiri despre sacrificiile făcute în copilărie! "Imi amintesc de visurile mele"

Cu toate acestea, goalkeeperul a rămas un tip modest, mai mult nu uită deloc de unde a plecat! De altfel, în ultimul sau interviu acordat presei din Cizmă, în care dezvăluie cum s-a acomodat în Seria A, Ionuţ Radu vorbeşte despre tot, despre cât de greu

i-a fost la venirea în Italia, sacrificiile făcute în copilărie fără să omită nimic, sau felul în care vede el viaţă în acest moment.

“Impactul cu Seria A, cu Italia, a fost unul complicat! S-au schimbat calitatea jucătorilor şi viteză de execuţie. La începutul întâlnirii cu Chievo, de pildă, mi-am adus aminte de sacrificiile făcute când eram doar un copil şi poate îmi doream să mă distrez cu prietenii şi să mă joc cu ei, de visurile copilăriei, de adrenalină uriaşa.

Cred că sunt parte din ultima generaţie a României crescută jucând fotbal pe strada”, a declarat Ionuţ Radu, care a mai specificat şi ce talisman îl ajută la meciuri. “Iau mereu cu mine un tricou alb, imprimat cu poza Alexandrei, sora mea, pe care îl las la stâlpul din dreaptă. Este modul în care o am aproape şi o simt alături de mine”!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si