”Obiectivele „operațiunii speciale” de protejare a Donbassului vor fi atinse, sunt nobile. O ciocnire cu forțele anti-ruse crescute în Ucraina era inevitabil, era doar o chestiune de timp”, a afirmat președintele rus Vladimir Putin în timpul întâlnirii cu președintele Belarusului de la cosmodromul Vostochny, conform publicației  Pravda.

Citeste si: O nouă înregistrare terifiantă cu discuțiile soldaților ruși: ,,Dacă sunt civili, ucide-i pe toți, ce naiba"

”Forțele Aerospațiale Ruse în timpul „operațiunii speciale” din Ucraina acționează curajos, competent, eficient și eficient”, a mai precizat acesta.

Rusia nu se va izola de restul lumii

Vladimir Putin a mai asigurat că Rusia nu se va izola de lume din cauza sancțiunile aplicate de Occident, mai ales că acesta susține că un lucru de acest gen este imposibil.

Citeste si: Fiicele lui Putin, vizate de Japonia. Țara le îngheață activele. Alți 400 de ruși sunt vizați de noile sancțiuni

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În data de 12 aprilie 2022, liderul de la Kremlin și Lukașenko au avut o întâlnire la portul spațial Vostochny pentru a evalua progresul construcției acestuia.

Portul spațial este poziționat în Orientul Îndepărtat, în regiunea Amur.

Război în Ucraina, ziua 48. Putin are doar cuvinte de laudă la adresa armatei ruse de pe frontul din Ucraina

Liderul de la Kremlin Vladimir Putin a afirmat că armata Rusiei a acţionat curajos, eficient și a folosit cele mai moderne arme, transmite agenția de presă Tass.

Citeste si: De ce pierde Rusia atât de multe tancuri în războiul din Ucraina. Situația a fost analizată de experții militari

El a spus „nu a avut altă opțiune” decât să înceapă o operațiune militară în Ucraina pentru a proteja Rusia, iar forțele sale își vor atinge obiectivul, conform agenției de presă Interfax.

" Așa va fi. Nu există nicio îndoială. Obiectivele sunt absolut clare, sunt nobile",  a mai adăugat Putin în declarațiile susținute la portul spațial Vostochny, într-o ceremonie legată de Ziua Cosmonauticii din Rusia.

Citeste si: Frații Tristan și Cobra Tate, audiați într-un dosar de proxenetism/O tânără a fost sechestrată într-un imobil din Voluntari


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si