Alexei Navalnîi a lansat un avertisment înfricoșător cu privire la ceea ce ar putea însemna un al doilea mandat prezidențial pentru Donald Trump într-una dintre ultimele sale scrisori trimise înainte de a fi găsit fără suflare.

Ce previziuni avea Navalnîi cu privire la președintele SUA?

New York Times a adunat o parte din corespondența trimisă de disidentul rus din colonia "Lupul Polar", situată la aproximativ 1.000

de mile nord-est de Moscova.

Într-o scrisoare de pa data de 3 decembrie trimisă către Evgeny Feldman, un fotograf care a acoperit tentativa sa de candidatură la președinție în 2018 și care acum trăiește în exil în Letonia, Navalnîi a scris că se temea că, dacă i se va întâmpla ceva președintelui Joe Biden, Trump va deveni președinte. Potrivit opozantului rus, un al doilea mandat al domnului Trump era o perspectivă "cu adevărat înfricoșătoare" pentru întreaga lume.

Previziuni scrisori Navalnîi

Fotografie cu Alexei Navalnîi.

[Sursa foto: X]

Citește și: Ipoteză șocantă privind uciderea lui Aleksei Navalnîi. "Un pumn puternic în zona inimii, metoda de execuție a KGB"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Evgeny Feldman a fost sceptic cu privire la posibilitatea ca Joe Biden să-și mai dorească un mandat la vârsta de 81 de ani, în loc să cedeze locul unui succesor mai tânăr. Într-o altă scrisoare Alexei Navalnîi se gândea cu nostalgie la timpul petrecut într-o clinică din Berlin, Germania, după ce a fost otrăvit cu Novichok.

"Toată lumea crede de obicei că am într-adevăr nevoie de cuvinte patetice și sfâșietoare, dar îmi lipsește cu adevărat cotidianul- știri despre viață, mâncare, salarii, bârfe",

scria opozantul lui Vladimir Putin.

Totodată, el i-ar fi spus antreprenorului media, Ilia Krasilshchik că dacă cineva le va spune celor din închisoare să-l sugrume în celulă, îl vor sugruma, semn că acesta avea temeri cu privire la viața lui.

Previziuni scrisori Navalnîi

Imagini cu opozantului lui Putin, Alexei Navalnîi.

[Sursa foto: X]

Citește și: Contul X al Iuliei Navalnaia a fost suspendat. Ce au transmis reprezentanții rețelei?

Între timp, Donald Trump nu a făcut nicio acuzație la adresa lui Putin, ba chiar a scris pe platforma sa Truth Social că moartea subită a lui Alexei Navalny l-a făcut să fiu din ce în ce mai conștient de ceea ce se poate întâmpla în lume.

"Este o progresie lentă și constantă, cu politicieni, procurori și judecători corupți, de stânga radicală, care ne conduc pe o cale spre distrugere. Frontierele deschise, alegerile trucate și deciziile extrem de nedrepte ale instanțelor de judecată distrug America. Suntem o națiune în declin, o națiune în declin", a mai adăugat Donald Trump.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si