Pe 8 septembrie, Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un grav accident pe Șoseaua Chitilei. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, în care se afla un bărbat de 34 de ani, care a decedat pe loc. Conform martorilor, Mario Iorgulescu se afla sub influența alcoolului și al altor substanțe interzise, astfel că nu a putut evita contactul cu celălalt autovehicul implicat în trafic, ceea ce a dus imediat la incriminarea sa legală.

Citeste si: ULTIM MOMENT! Ce se întâmplă în aceste clipe cu Mario Iorgulescu! Tatăl lui, Gino, s-a destăinuit, în sfârșit, prietenilor din țară! ”Nu poate fi scos din spital”

Imediat, poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat de Mario. Mai mult decât atât, la scurt timp și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 a făcut publice datele de la Institutul Național de Medicină Legală în legătură cu rezultatul analizelor de laborator. Concret, fiul lui Gino Iorgulescu a avut în momentul accidentului o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a fost depistat pozitiv la cocaină!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mario Iorgulescu a fost și el la un pas să își piardă viața. Tânărul a fost adus de urgență la Spitalul Elias, unde timp de două săptămâni, medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, mai ales că era în comă, iar rinichii, la un moment dat, nici nu îi mai funcționau. Din fericire, tânărul a fost salvat și starea lui s-a ameliorat puțin, moment în care, în ciuda recomandărilor doctorilor ca pacientul să rămână la secția de Terapie și să se vindece în România, familia a luat decizia de a-l transfera la Clinica San Raffaele (Milano),

una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa.

Aflat încă sub tratament intensiv în străinătate, Mario Iorgulescu se bucură de susținerea amicilor din țară. Astfel, în dreptul unor fotografii realizate acum câțiva ani la reședinta din Snagov, Serghei Mizil a scris: ”La Snagov cu Mario Iorgulescu, cel mai tare elev al meu!”. În imagini apare și Gino Iorgulecsu, dar și cunoscutul ziarist Sorin Roșca Stănescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si