Close sidebar
Close sidebar

Ce studenta eminenta a fost viitoarea sotie a Printului Nicolae! Alina Binder a absolvit si o facultate din Germania

Alina Binder, logodnica printului Nicolae, a studiat in Romania si Germania.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, nepotul regelui Mihai, s-a logodit si urmeaza sa se casatoreasca cu Alina-Maria Binder in vara anului 2018, dupa cum a anuntat cel cunoscut ca Printul Nicolae, desi a fost exclus din linia de succesiune la tronul Romaniei. Despre Alina s-a scris ca a fost iubita lui Sebastian Blaga, fiul lui Vasile Blaga, cei doi traindu-si povestea de dragoste la Munchen, acolo unde Binder a studiat PR-ul si comunicarea, la Universitatea Ludwig Maximilian.
In rest, Alina Binder a studiat in tara. Viitoarea sotie a Printului Nicolae a facut Scoala de Muzica si Arte Plastice din Bucuresti si a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) si a absolvit un master in Relatii Internaţionale si Integrare Europeana la SNSPA.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ea a fost o eleva cu note bune, intrand la ASE pe baza mediei de la Bacalaureat (9.24) si a celei din cei 4 ani de liceu (9.16). Alina este pasionata si de aviatie, urmand un curs pentru a putea obtine un atestat de copilot.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI