Ce studii are Dan Vilceanu

Dan Vîlceanu (42 de ani), deputat în Parlamentul României ales pe listele PNL şi preşedintele filialei judeţene a PNL din Gorj a fost votat de Biroul Politic Naţional al PNL pentru a prelua portofoliul Ministerului de Finanţe. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul pentru numirea lui Dan Vîlceanu în funcţia de ministru al finanţelor.

CV-ul lui Dan Vîlceanu este de-a dreptul impresionant.

În perioada 2004-2016 a deținut funcția de economist și, respectiv, director economic la mai multe societăți comerciale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cât despre lumea politică, el a deținut funcția de președinte TSD Gorj în perioada 2006-2009, secretar Executiv PDL Gorj 2011-2012, prim-vicepreședinte PDL Gorj 2012-2013, președinte PDL Gorj 2013-2015, președinte PNL Gorj 2015 și până în prezent.

Iata cum arată CV-ul noului ministru de finante in Guvernul Cîțu

Citeste si: O nouă gafă a ministrului de Finanțe: nu a știut cât e salariul minim. "Nu are cum să fie 1.300 lei"

dan vilceanu studii
dan vilceanu studii

Ce avere are noul ministru al Finanțelor

Citeste si: VIDEO| Șeful societății care alimentează cu apă județul Gorj, înregistrat în timp ce le cere angajaților să „umfle” consumurile

Dan Vîlceanu deține mai multe terenuri în județul Gorj, dar și trei clădiri în județele Gorj și Timiș, conform declarației sale de avere. Cât despre bunuri, el deține un autoturism BMW Seria 5 achizționat anul 2011.

Noul ministru are și două credite la bănci în valoare de aproximativ 39.000 de euro, iar la capitolul „Titluri de stat”, deputatul a trecut suma de 731.501 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si