Bacalaureatul de toamna 2017 a inceput luni 21 august. In premiera, candidaţii susţin mai intai cele patru probe scrise, apoi si probele orale si de competenţe. Examenul este susţinut atat de absolvenţii din acest an care nu au luat Bacalaureatul in prima sesiune, cat si de cei care au picat examenul in anii trecuţi. in prima sesiune au luat Bacalaureatul aproape 94.000 de absolvenţi dintre cei peste 128.000 care s-au prezentat la examen, adica 72,9%.

Anul trecut, in a doua sesiune au luat Bacalaureatul aproximativ 8.900 de absolvenţi dintre cei aproape 35.000 care au fost la examen, adica 25,7%.

La Bacalaureatul de toamna 2017 participa cei care au terminat liceul in acest an, dar si absolvenţii din anii trecuţi. in prima sesiune de Bacalaureat, din iunie-iulie, peste 7.000 de absolvenţi care s-au inscris nu s-au mai prezentat la examen, iar alţi 34.690 au picat examenul. Unii dintre acestia s-au inscris la a doua sesiune a Bacalauratului, iar acestora li se vor adauga alţi absolvenţi care au picat examenul in anii anteriori. Candidaii vor da examen doar la probele pe care le-au picat in sesiunile anterioare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sursa: Libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si