În anul 2023 se vor organiza mai multe târguri de Crăciun în România

Sărbătoarea Crăciunului este tot mai aproape, iar milioane de români sunt entuziasmați să vadă și să viziteze cele mai frumoase târguri de Crăciun din România! În anul 2023, se vor organiza târguri de Crăciun la București, Sibiu, Brașov, dar și în Cluj-Napoca.

În rândurile următoare vă vom prezenta cele mai frumoase târguri de Crăciun din România!

Targuri de Crăciun 2023

Vezi care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din România!

[Sursa foto: iStock]

În București vor fi trei târguri de Crăciun

Târgul de Crăciun din București va avea loc în perioada 30 noiembrie- 26 decembrie 2023 în Piața Constituției. Bucureștenii, dar și turiștii se vor bucura de aproximativ o lună de distracție și de preparate tradiționale, produse artizanale, dar și de clasicele programe artistice.

Pe lângă târgul de Crăciun din Piața Unirii, organizat de Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 6 va organiza târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei. Acesta va avea loc în perioada 10 noiembrie- 27 decembrie 2023.

Al treilea târg de Crăciun din Capitală va fi amplasat în parcul IOR și se va numi „Orașul lui Moș Crăciun”. Nu se cunosc informații legate de perioada de desfășurare a acestui târg de Crăciun, potrivit Euronews.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: Mini-vacanța de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2023: Un nou weekend prelungit pentru români. Cinci idei de destinații din România pentru această perioadă

Târgul de Crăciun din Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu se va desfășura în perioada 17 noiembrie 2023- 2 ianuarie 2024. Târgul de Crăciun din Sibiu este printre primele evenimente de acest fel din România.

Acesta a fost deschis pentru prima dată în anul 2007. În același ani, orașul Sibiu a fost desemnat Capitală Culturală Europeană.

La târgul de Crăciun din Sibiu, localnicii și turiștii se vor bucura de o varietate de bucate tradiționale, vin și voie bună. Evenimentul va avea loc în Piața Mare din Sibiu.

Targuri de Crăciun 2023

Turiștii și localnicii se vor bucura de cele mai gustoase preparate tradiționale la târgurile de Crăciun din România

[Sursa foto: iStock]

Târgul de Crăciun din Brașov

Târgul de Crăciun din Brașov își va deschide porțile pe data de 30 noiembrie 2023 și se va încheia pe data de 7 ianuarie 2024. Tot în ziua de 30 noiembrie 2023, când este sărbătorit și Sf. Andrei, va avea loc și aprinderea iluminatului festiv din oraș.

Pentru târgul de Crăciun din Brașov din anul 2023, Serviciul Public de Administrare Piețe plănuiește să cumpere 80 de căsuțe noi pentru a servi comercianților care vin în întâmpinarea oamenilor doritori să sărbătorească sărbătoarea Crăciunului într-o atmosferă caldă, de sărbători.

Targuri de Crăciun 2023

Crăciunul anului 2023 bate la ușă

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Citește și: Târguri de Crăciun 2023. Când își deschid porțile târgurile din marile orașe europene?

Clujenii și turiștii se vor bucura de două târguri de Crăciun în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca vor fi găzduite două târguri de Crăciun în anul 2023. Unul va fi organizat în Piața Unirii, iar cel de-al doilea va fi organizat pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Evenimentele își vor deschide porțile în pe 24 noiembrie 2023, urmând să se încheie pe data de 1 ianuarie 2024.

Potrivit Ziua de Cluj, la târgul de Crăciun din Piața Unirii vor fi amplasate 75 de căsuțe iluminate și decorate festiv pentru sărbătoarea Crăciunului. 

Târgul de Crăciun organizat pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” va avea mai puține căsuțe, în număr de 15. Spre deosebire de primul târg de Crăciun, acesta va avea și un patinoar!

La ambele târguri de Crăciun, localnicii și turiștii se vor bucura de preparate tradiționale, produse nealimentare de calitate superioară, numeroase ateliere pentru copii, dar și de distracții! Ambele târguri de Crăciun vor găzdui spectacole festive!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si