Meteorologii dau vești excelente în ceea ce priveste pronoza meteo penbtru litoralul românesc, valabilă pentru perioada 1-6 septembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 27 și 31 grade Celsius în stațiuni, iar cele minime vor fi între 20 și 22 de grade Celsius.

Nu vor fi nori, iar precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire. Noaptea va fi ceva mai frig, cu temperaturi între 16 și 19 grade Celsius.

În aceste condiții, turiștii care își petrec începutul lunii spetembrie pe litoral vor avea parte de o vreme aproape la fel de caldă ca în luna august.

Citeste si: Vremea. ANM a anunțat prognoza meteo pentru România. Când se va instala frigul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: România se topește: Cod galben de caniculă şi disconfort termic- HARTA

Citeste si: VIDEO| Steag roşu în sudul litoralului

Temperatura apei mării va fi de 24 de grade la Mamaia

La Mamaia, cea mai populară stațiune, temperaturile vor fi între 27 și 31 grade Celsius, iar temperatura apei mării va fi de 24 de grade.

Aceleași condiții vor fi și la Eforie Nord, stațiunea aflată în vecinătate.( vezi ce alertă a fost dată pe litoral)

Mai la sud, la Costinești, temperaturile vor fi cuprinse între 26 și 29 de grade, iar apa marii va avea o temperatura medie de 23 de grade Celsius. În fine, la Vama Veche se vor înregistra aceleași valori ca la Mamaia și Eforie Nord, adică maxime de 27-31 grade Celsius, iar apa mării va înregistra o temperatură de 24 grade Celsius.

Sursa foto: Claboo Media


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si