Close sidebar
Close sidebar

Ce vacanta vi se potriveste in functie de zodie!

Vacanta se apropie cu pasi repeze, iar daca inca nu v-ati facut planuri, e bine sa tineti cont si de zodie. Desi poate parea ca oricine se bucura de o vacanta la malul marii, exista persoane care vor gasi placere in alte activitati. Iata ce vacanta i se potriveste fiecarei zodii in parte si cum va puteri reincarca bateriile cel mai bine.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbecii prefera odinha activa. Adora sa mearga in excursii, sa se plimbe prin munti, sa exploreze lumea si sa descopere lucruri noi. Prin urmare, se recomanda sa-si petreaca vacanta in orice loc necunoscut.

Taurii opteaza pentru o vacanta relaxanta si confortabila. S-ar simti excelent in mijlocul naturii, la o cabana. Important este sa-si gaseasca un partener bun de vacanta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Pentru Gemeni, compania este mult mai importanta decat destinatia. Intr-o gasca mare si vesela, reprezentantii acestei zodii se vor simti bine si la munte, si la mare, si la un gratar la o casa de vacanta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI