Vedeta a devenit cunoscuta datorita dietei raw-vegane pe care o promoveaza si pozitiei anti-vaccin! Recent, Olivia a intrat in atentia internautilor, dar in mod special a expertilor in medicina, dupa ce a declarat ca rujeola n-ar exista!

Ce varsta are Olivia Steer

Olivia Steer s-a nascut este originara din Oradea si s-a nascut in zodia Capricornului, pe 30 decembrie 1975. Asadar, raspunsul la intrebarea "ce varsta are Olivia Steer" este 42!

"Curtea Supremă din Germania a decretat că "rujeola nu există", iar că vaccinarea s-a făcut din "motive sinistre", a fost mesajul postat pe Facebook de Olivia Steer.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Insusi Raed Arafat a luat pozitie impotriva declaratiilor facute de Olivia Steer.

"Vaccinarea a salvat sute de mii daca nu chiar milioane de vieti incepand cu secolul trecut, aceasta a facut posibila prevenirea unor boli extrem de grave precum poliomielita care inca vedem efectele ei asupra persoanelor care au suferit de aceasta boala cumplita in copilarie. Acum in anul 2018 se incearca convingerea parintilor ca vaccinarea nu este necesara, ca este periculoasa si ca virusul rujeolei nu exista", a declarat Arafat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si