Din dorința de a veni meru cu soluții noi, realizate cu tehnici cât mai actuale, companie a dezvoltat o gamă de produse și servicii de calitate cât mai ridicată.

Societatea este lider de piața în domeniul construcțiilor industriale pe structură ușoară și furnizează diverse tipuri de construcții din containere modulare, de dimensiuni mici, medii și mari. În funcție de anumite caracteristici, acestea pot servi ca și cabine de pază, unități de vânzare, bufeturi, ghișee sau cabine WC/ DUS etc.

La ora actuală societatea vine cu o ofertă extrem de avantajoasă, costuri de producție și de montaj extrem de competitive și cu o oferta cabina de paza de nerefuzat.

Care sunt avantajele acestor cabine de pază?

Făcând parte din categoria construcțiilor prefabricate cu destinații speciale cabinele de pază realizate din metal se dovedesc a fi produse extrem de fiabile și de utile.

O astfel de construcție metalica prefabricată reprezintă o soluție ideală pentru a obține un spațiu utilitar confortabil, dotat cu toate facilitățile și condițiile necesare unei locuiri decente. Aceste containere pot fi echipate cu instalații, sisteme electrice, polița, cuier etc.. Spațiu poate fi ușor compartimentat și extins, grație gradului înalt de modularitate al construcției.

Nu doar cabinele de pază, ci toate produsele realizate de Cabine Containere se caracterizează prin caracterul funcțional și prin utilitate.

Toate spatiile realizate din containere modulare sunt locuibile în condiții de deplină siguranță și sunt dotate cu toate facilitățile necesare. Datorită acestor proprietăți ele se dovedesc extrem de economice la nivel de întreținere și preț de achiziție.

Cabinele de pază au dimensiuni standard, dar, în funcție de necesități pot fi și personalizate.

Acest tip de cabină este compus dintr-un sistem panel compozit,

realizat cu o tehnologie de producție pentru care nu este nevoie de sudură. Materialele din care sunt realizate sunt ecologice, placarea pereților exteriori este din tablă galvanizată pre-vopsită și este izolată termic cu spuma poliuretan. Cabina este rezistentă la impact și ignifugă. La căptușirea podelei cabinei se utilizează panouri din fibrociment. Acest tip de ciment natural este un ciment de calitate superioară, ce nu conțin azbest, nu este afectat de condițiile climatice și este ignifug.

Acoperișul cabinei este realizat din panouri sandwich cu tablă trapez galvanizată, izolată cu vată minerală. Pe două laturi ale acoperișului există cate un canal care colectează apa pluvială. Tâmplăria ușilor și ferestrelor este din profile PVC.

Orice cabină de paza este dotată cu polița și cuier, cu instalații electrice, respectiv cabluri, iluminare, prize, cutii de siguranță. Cabinele WC/DUS sunt dotate cu instalații, respectiv chiuvete, robineți, closet, cabina de dus.

Cabina este rezistentă la cutremure, este durabilă, economică, ușor de transportat, ignifugă, fără riscuri de scurtcircuit etc.

Aceste cabine au funcționalități multiple și pot fi amplasate în parcuri, la intrarea în curtea unor instituții, la organizarea de șantier, târguri sau evenimente etc..

Care sunt avantajele produselor realizate de Cabine Containere?

Sisteme constructive realizate de companie sunt brevetate. Produsele proiectate utilizează cu un element de construcție compozit,

cu proprietăți multiple și sunt:

· ecologice

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

· izolează ireproșabil

· sunt ușor de produs și prelucrat

· montajul este rapid și economic.

· pot fi utilizate la căptușirea suprafețelor de interior și exterior al tuturor tipurilor de clădiri.

Construcțiile furnizate de companie îmbină structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de oțel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior și podele din fibrociment, materie primă ecologică, materiale prefabricate. Toate aceste aspecte asigură mobilitate, un transport facil, curățare ușoară, greutate redusă, montaj ușor și rapid.

Compania are o experiență relevantă în domeniu, fiind înființată în anul 2001 și este distribuitor autorizat în România pentru producție și montare cabine modulare, case din materiale prefabricate, cabine de fibrocement și containere de locuit.

Construcțiile furnizate de compania Cabine Containere îmbină structuri modulare fabricate prin sistemul de carcase de oțel, panouri tip sandwich, o serie de placaje de interior, exterior și podele din fibrociment cu diferite proprietăți, materiale prime ecologice, alături de alte materiale prefabricate pentru transportare facilă, curățare ușoară, masă redusă, montaj ușor și rapid, mobilitate.

Principalele avantaje ale acestui tip de material sunt numeroase și pozitive:

· sunt ușor de confecționat

· sunt ușor de transportat

· sunt ușor de montat

· pot fi asamblate ușor

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

· pot fi personalizate divers.

Containerele modulare pot cuprinde un număr variabil de containere cu facilități diverse ce pot fi: dus, wc, pisoar, lavoar, vestiar etc., ce pot fi folosite drept:

· Clădire de birouri

· Birouri organizare șantier

· Sedii de pază pentru instituții publice, școli, grădinițe

· Ateliere de lucru și de reparații

· Locuințe de vacantă, ce pot fi etajate și personalizate conform preferințelor proprietarilor

· Hotel cu restaurant, motel

· Locuințe

· Magazine/Fast food-uri

Compania oferă clienților cele mai noi și mai adaptate soluții de pe piața producerii, furnizării, transportului și montajului de cabine și containere prefabricate din metal.

Pentru mai multe informații și pentru cea mai bună ofertă cabine de pază, consultați site-ul cabine-containere.ro sau sunați reprezentanții companiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si