Close sidebar
Close sidebar

Cea mai batrana femeie din lume dezvaluie secretul logevitatii. Ce a tinut-o atat in viata

Cea mai batrana persoana din lume a declarat ca secretul logevitatii sale sta in decizia ei de a ramane singura dupa o casnicie nefericita.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Emma Morano of Verbania, din Italia, a fost numita in luna mai a acestui an cea mai batrana persoana din lume, la 116 ani, relateaza The Independent.

Nascuta pe 29 noiembrie 1899, ea este una dintre putinele persoane nascute in secolul al 19-lea. Intr-un interviu acordat New York Times in 2015, ea a dezvaluit ca a ajuns pana la aceasta varsta gratie faptului ca mananca 3 oua crude pe zi si ca si-a pastrat statusul de mama singura.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Desi a avut numerosi „petitori” dupa o casnicie nefericita, care s-a terminat in 1938, ea nu s-a mai recasatorit pentru ca „nu a vrut sa fie dominata de nimeni”.

Referitor la faptul ca a fost numita cea mai batrana persoana din lume, ea a declarat:" Vorba mea: sunt la fel de batrana ca dealurile".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI