Devenita cea mai varstnica mama din lume, in 2006, dupa ce a dus o sarcina la bun sfarsit si a dat nastere unui copil, Adriana Iliescu se poate lauda ca la varsta la care alte femei sunt bunici sau strabunice, ea este mama cu norma intreaga.

Si cum intre ea si fiica sa exista o diferenta de 67 de ani, se poate spune ca timpul lucreaza in favoarea Elizei si

mai putin in cel al mamei. Asa se face ca, mai nou, fostul profesor universitar a inceput incet, dar sigur, sa o invete pe micuta sa domnisoara sa se descurce singura. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Sa depinda cat mai putin de ajutorul celor din jur, pregatind-o parca pe Eliza pentru perioada in care fetita va ramane singura pe pamant. Astfel, concomitent cu scoala, educatia si buna crestere, Adriana Iliescu are grija sa o invete pe fiica sa, in varsta de 12 ani, cum sa tina o gospodarie, cum sa faca ordine, sa isi curate hainele si sa chibzuiasca banii casei si cum sa isi pregateasca hrana sanatoasa, acasa, in bucataria lor. 

“De toate o invat pe Eliza, ca doar e fata mare de acum. E ordonata si harnica si incepe sa fie priceputa in bucatarie. De Paste, de exemplu, a facut prima ei salata boeuf.

Ea a tocat si a taiat totul si i-a iesit foarte bine. Si mancarica stie sa faca si prajituri, e foarte descurcareata! Tot de Paste a pregatit si prajituri ea singurica. Nimic complicat, prajituri cu foi de cumparat si creme la plic!  Dar le-a facut ea, le-a facut! A citit reteta si gata! Mereu se baga sa invete lucruri noi”, a declarat Adriana Iliescu pentru WOWbiz.ro.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si