Close sidebar
Close sidebar

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru perioada cand ea nu va mai fi! Eliza a invatat sa gateasca si sa faca prajituri! Iata ce preparate a pregatit pentru masa festiva de Paste!

Anul viitor, la finele lunii mai, Adriana Iliescu va implini o varsta rotunda, 80 de ani.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Devenita cea mai varstnica mama din lume, in 2006, dupa ce a dus o sarcina la bun sfarsit si a dat nastere unui copil, Adriana Iliescu se poate lauda ca la varsta la care alte femei sunt bunici sau strabunice, ea este mama cu norma intreaga.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Si cum intre ea si fiica sa exista o diferenta de 67 de ani, se poate spune ca timpul lucreaza in favoarea Elizei si mai putin in cel al mamei. Asa se face ca, mai nou, fostul profesor universitar a inceput incet, dar sigur, sa o invete pe micuta sa domnisoara sa se descurce singura. 

Sa depinda cat mai putin de ajutorul celor din jur, pregatind-o parca pe Eliza pentru perioada in care fetita va ramane singura pe pamant. Astfel, concomitent cu scoala, educatia si buna crestere, Adriana Iliescu are grija sa o invete pe fiica sa, in varsta de 12 ani, cum sa tina o gospodarie, cum sa faca ordine, sa isi curate hainele si sa chibzuiasca banii casei si cum sa isi pregateasca hrana sanatoasa, acasa, in bucataria lor. 

“De toate o invat pe Eliza, ca doar e fata mare de acum. E ordonata si harnica si incepe sa fie priceputa in bucatarie. De Paste, de exemplu, a facut prima ei salata boeuf. Ea a tocat si a taiat totul si i-a iesit foarte bine. Si mancarica stie sa faca si prajituri, e foarte descurcareata! Tot de Paste a pregatit si prajituri ea singurica.

Nimic complicat, prajituri cu foi de cumparat si creme la plic!  Dar le-a facut ea, le-a facut! A citit reteta si gata! Mereu se baga sa invete lucruri noi”, a declarat Adriana Iliescu pentru WOWbiz.ro.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI