Informația despre despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase a explodat zilele trecute pe internet, după ce EvZ a anunțat acest lucru vineri seara.

”Potrivit aceleiași surse (din PSD n.r.), starea lui Dragnea este influențată și de deciziile pe care le ia în viața amoroasă. Aceasta (sursa) susține că Liviu Dragnea nu mai este cu Irina Tănase ci cu o altă tânără”, a scris EvZ.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La câteva ore după detonarea ”bombei”, site-urile de socializare au luat foc. ”Asta nouă e brunetă, mai tinerică decât Irinuca și mai sexy”, a scris cineva. ”Alt articol scrie că Irina l-a părăsit pentru unul mai tânăr”, i-a rsăpuns altcineva.

Alex Velea, rivalul lui Liviu Dragnea?:)

În fine, cea mai nebunească ipoteză lansată în mediul virtual este cea legată de presupusa ”implicare”  a cântărețului Alex Velea în despărțirea momentului.

”Mă știți bine, nu sunt genul de bărbat cu bârfa și astea, nu mă pretez eu la așa ceva, nu mă face pe mine, da’ cică cu Alex Velea ar fi prins-o pe Irinuca! Ăla puțin mai tânăr, mai nebunatic, cu cântecele la el”, a mai scris cineva. Cel care a lansat această variantă recunoaște însă că este ”un zvon de scara blocului” care doar circulă în anumite medii.

  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si