Cea mai cautata carmangerie din Romania. Iata de ce este atat de speciala
Atentie, urmeaza un material care nu este recomandat gurmanzilor si mai ales celor care tin post. Zeci de bunatati, preparate in casa de o familie din Vrancea au ajuns sa fie cele mai cumparate produse din zona. Sute de oameni strabat kilometri distanta pentru ele.
Mirosul de bun si gustos te izbeste inca de la intrare. Din galantare, carnaciorii, costitele, jamboanele si muschiuletii abia scosi din afumatoare ajung imediat in sacosele cumparatorilor. E o afacere de traditie, iar produsele sunt facute dupa retete vechi de aproape 100 de ani, care i-au apartinut lui nea Gica, un macelar din zona.
Acum toate secretele le stie stra-stranepotul.
Gabriel Puscoiu- patron carmangerie - Am zis: haideti sa facem ceva. Faceam pentru prieteni, apropiati.
Gabriel este patron, transator si vanzator. A absolvit facultatea de zootehnie si pentru ca avea in sange pasiunea pentru macelarie, a facut si un master in industria carnii. Alaturi ii sunt sotia, mama si tatal.
Ana Puscoiu- sotia lui Gabriel: Eu sunt responsabila cu vanzarea .Sotul este foarte sever si foarte implicat. De multe ori e greu sa lucrezi cu el, pentru ca cere maximum.
De departe, munca cea mai grea o face Cristinel, tatal lui Gabriel. Nici nu se intuneca bine ca pregateste afumatoarea, iar dimineata, cu noaptea in cap intra la transarea carnii.
Cristinel Puscoiu- tatal lui Gabriel: La ce ora va treziti ca sa bagati produsele la afumat? Raman pe aici si a doua zi iar, pana duminica la 12.00. Satisfactia cea mai mare vine atunci cand sunt clientii multumiti.
Cand se reintoarce acelasi client.
In produsele preparate cu atata grija nu intra amelioratori sau coloranti sintetici. Clientii le cauta si pleaca din magazin cu sacosele incarcate.
Carmangeria e deschisa numai joia, vinerea si sambata. In celelalte zile se prepara bunatatile. Si inca ceva, daca vreti sa dati o fuga sa va faceti aprovizionarea, tineti cont sa nu fie prima saptamana a postului Craciunului sau Pastelui, pentru ca magazinul este inchis.