Nu mai e un secret că cea mai frumoasă fotbalistă din România a câştigat al cincilea titlu. Teodora Meluţă, liderul echipei naţionale de fotbal femimin şi al echipei Olimpia Cluj a câştigat recent un nou trofeu. Olimpia Cluj și-a adjudecat al nouălea titlu consecutiv în liga feminină de fotbal, după ce a învins-o pe Fortuna Becicherecu Mic cu scorul de 2-0 în play-off și s-a distanțat la 14 puncte de aceasta, cu o etapă înainte de final. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Sectorul din București în care mașinile parcate pe trotuar vor fi ridicate- antena3.ro

Citeste si: Ea e cea mai frumoasa campioana mondiala a Romaniei! Canotoarea Gianina Beleaga are calitati de fotomodel!

Cea mai frumoasă fotbalistă din România a câştigat al cincilea titlu: "Se potrivește cu numărul meu de pe tricou" 

Teodora Meluță, desemnată cea mai bună fotbalistă din România în 2018, a marcat primul gol al meciului cu Fortuna, iar scorul final a fost decis de către Adina Borodi.

„Mă bucur că e al cincilea titlu și se potrivește cu numărul meu de pe tricou. A fost destul de greu acest sezon, mai ales în startul returului, pentru că ne-au plecat multe jucătoare. A trebuit să ne acomodăm. Suntem acum o echipă foarte tânără”, a spus Teo Meluță, pentru gsp.ro.

Cea mai frumoasă fotbalistă din România a câştigat al cincilea titlu: "Toată lumea îmi spune că sunt frumoasă" 

E clar că cea mai frumoasă fotbalistă din România a câştigat al cincilea titlu. „Sper să avem un parcurs cât mai lung în Champions League. Întâi de toate ne dorim să trecem de faza grupelor, iar în șaisprezecimi sper să prindem o echipă accesibilă”, a mai spus Teo Meluță. Pe lângă performanţele sportive, Teo Meluţă s-a remarcat şi prin calităţile sale de fotomodel, realizând mai multe pictoriale care au fost apreciate de fanii ei. "Toată lumea îmi spune că sunt frumoasă şi că mi-aş fi greşit vocaţia şi aş fi avut un parcurs bun ca model, dar mie îmi place foarte mult fotbalul. Nu le vine să creadă că sunt fotbalistă. Spun că sunt din altă lume şi că ar trebui să merg la modeling.”, a declarat recent Teodora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si