Tatăl Rosaliei a fost atât de afectat de moartea fetiţei sale, încât i-a cerut lui Alfredo Salafia, un medic legist de seamă, să-i conserve trupul.

Rămăşiţele mumificate ale fetiţei se află printre alte 8.000 de trupuri păstrate în catacombele călugărilor capucini din Palermo, Sicilia, loc venerat de iubitorii de paranormal, dar si de impatimitii sarbatorii de Halloween.

Astăzi, mii de turişti vizitează acest obiectiv turistic pentru a o admira pe fetiţa care nu a avut şansă să se bucure de viaţă.

Potrivit presei din Peninsulă, un fenomen bizar s-a petrecut de-a lungul timpului în interiorul sicriului în care se află Rosalia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Oamenii de ştiinţă, dornici să afle mai multe informaţii legate de metoda prin care fetiţa a fost îmbălsămată, au montat o cameră de luat vederi în interiorul sarcofagului, aparatul fiind capabil să facă fotografii la fiecare 60 de secunde.

Ce au descoperit experţii când au analizat imaginile este incredibil.

Instantaneele camerei îi arată ochii albaştri intacţi ai fetiţei...clipind.

Fenomenul a stârnit tot felul de speculaţii în ultimii ani.

Recent, curatorul catacombelor călugărilor capucini a dat o altă explicaţie, scriemessagetoeagle.com.

„Este vorba de o iluzie optică, produsă de lumina care trece prin ferestrele laterale”, a declarat Dario Piombine-Mascali, care a precizat că pleoapele fetiţei nu ar fi închise în totalitate, ceea ce accentuează iluzia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si