Cea mai lungă stradă din Timișoara bate recordul celor mai multe indicatoare montate în acest oraș. Pentru că fiecare porțiune de drum se intersectează cu alte străzi, autoritățile au montat din abundență indicatoare care semnalizează că există o zonă delimitată pentru circulația pietonilor și bicicletelor. Dacă unii timișoreni le consideră de ajutor, alții sunt de părere că totul e o risipă din banii publici.

Strada cu cele mai multe indicatoare din Timișoara

În partea de sud a Timișoarei, există cea mai lungă stradă din oraș. Măsoară aproape 5 kilometri. În 2015, zona a căpătat o nouă înfățișare: asfaltul a fost schimbat, trotuarele reamenajate și, tot atunci, au fost montate indicatoare care arată porțiunea destinată pietonilor și bicicliștilor.

Părerile timișorenilor cu privire la multitudinea de indicatoare diferă, iar unii sunt sceptici:

„- Multe, pe fiecare stâlp. Dacă cei de la primărie așa au hotărât.

- Risipă?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

- Da, că au bani prea mulți... tot din banii noștri, taxe și impozite”. 

Autoritățile de la acea vreme nu au făcut deloc rabat și au montat, în anumite locuri, pe fiecare stâlp câte un indicator. 

Citește și: Un șofer a fost reținut după ce a încercat să-i mituiască pe oamenii legii care l-au prins băut

Părerile timișorenilor în legătură cu indicatoarele

„Prea multe, pui la capăt de stradă, dar nu din stâlp în stâlp. Din 50 de metri în 50 metri. Avem amnezie toți?”, sunt spusele unui trecător.
În timp ce unii se amuză, alții tratează situația mai serios și consideră măsura una total inutilă: „Ajunge unul. Prea multe”.

Sunt, însă, și timișoreni care privesc mai optimist situația: „Fiecare participant la trafic trebuie informat că avem pistă”.

Bogdan Marta, Purtătorul de Cuvânt al Poliției Municipiului Timișoara explică că: „Sunt multe străzi care se intersectează cu această stradă, care e cea mai lungă din oraș, și atunci, evident, șoferii care intră, trebuie să știe ce reguli trebuie respectate”. 

În plus, în perioada următoare se va face o analiză în teren pentru a se vedea dacă trebuie făcute modificări, mai exact, dacă poate fi eliminată o parte din indicatoare.

Citește și: VIDEO- Dosar penal pentru abuz în serviciu în cazul polițiștilor care au ridicat mașina unor persoane cu handicap


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si