Sute de angajați ai fabricii de iPhone-uri din China centrală au declarat că s-au săturat de faptul că nu au primit bonusurile promise. În imaginile care au devenit virale pe rețelele de socializare, se poate observa cum oamenii scandează: „Apărați-ne drepturile”. Totul se desfășoară în timp ce sunt bruscați de oamenii legii.

Uzina Apple situată în Zhengzhou este cea mai mare fabrică care produce iPhone-uri din lume, având aproximativ 200.000

de angajați.

Citește și: Un telefon mobil a sunat singur la numărul de urgență, în urma unui accident grav. Șase oameni au decedat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Începând cu sfârșitul lunii trecute, mulți muncitori ai uzinei Apple au decis să-și părăsească locul de muncă având în vedere că frustrarea crește din cauza restricțiilor și a modului în care autoritățile chineze au gestionat cazurile de Covid-19. Din cauza acestor măsuri de protecție, angajații se mutaseră în fabrică, fiind izolați de lumea exterioară.

Apple se confruntă cu probleme mari în a restabili producția de iPhone-uri

În încercarea de a restabili producția, board-ul de conducere a început să recruteze mai mult personal, promițând salarii pe oră și bonusuri mai mari. 

Citește și: Alertă cu bomba la o școală din România. Ce au anunțat autoritățile

Protestele au afectat producția, ceea ce a determinat compania Apple să admită, la începutul lunii noiembrie, că se așteaptă la probleme privind livrările de modele noi, cum ar fi iPhone 14.

China este ultima mare economie care încă mai ţine la o politică de neacceptare a virusului şi a aplicat rapid măsuri de lockdown, testări în masă şi carantină, în timp ce restul lumii se adaptează la convieţuirea cu virusul.

Citește și: WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane, din octombrie. Lista completă cu dispozitivele mobile incompatibile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si