Excentricitățile lui Gigi Becali nu sunt deloc străine publicului larg. Fiecare apariție a patronului FCSB este o nouă oportunitate de a-i surprinde pe oameni.

Aparent, el este singurul patron de club de fotbal căruia îi pace să mâne oile în timpul liber. Și nu face asta oricum, ci cu un toiag de aur. Acesta ar fi accesoriul lui norocos, motiv pentru care, la meciul cu Craiova de pe Național Arena, l-a luat cu el.

Citeste si: Leonard Doroftei a ajuns să servească la mese: „Am învățat meseria de chelner!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Gigi Becali a venit la meciul de pe Național Arena cu Maybach-ul său de lux și a preferat să lase în mașina accesoriul ușor bizar pe care și l-a achiziționat. Este vorba despre un baston cu un capăt suflat cu aur și încrustat cu pietre prețioase.

George Becali, cunoscut ca Gigi Becali, este un om de afaceri și politician român. A fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 și decembrie 2012 și membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală în mai 2013.

Este cel care deține și conduce clubul de fotbal FCSB, este cunoscut pentru actele filantropice în sprijinul unor comunități de sinistrați, asociații religioase, dar și declarațiile publice controversate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si