În prezent, zilele sunt pline de supărare iar oamenii au credința că tot acest război pe care Rusia l-a lansat împotriva Ucrainei va lua sfârșit, la un moment dat. Sunt oameni care suferă pierderea celor dragi, a liniștii și a vieții pe care o aveau înainte.

Citeste si: Un val de refugiați a ajuns în Vama Siret. Femeie ucraineană: „Mă duc la Mănăstirea Putna să mă rog pentru țara noastră!”

Au lăsat în spate munca de-o viață și au fugit cu ce au avut pe ei, alții nemaiavând unde să se întoarcă, deoarece bombardamentele le-a distrus locuințele. Războiul a distrus atât copii, cât și spitale, soldați, locuințe și bătrâni.

Pentru mulți oameni, divinitatea este singura cale de scăpare. Prin rugăciune au fost făcute multe minuni.

Cea mai puternică rugăciune pe care să o rostești în caz de război

„Pomenește, Doamne, pe robii Tăi care sunt în vreme de război. Pomenește, Doamne, pe robii Tăi care sunt prigoniți. Pomenește, Doamne, pe robii Tăi care sunt precum păsările vânate. Pomenește, Doamne, pe robii Tăi care și-au lăsat casele și serviciile lor și se chinuiesc.

Citeste si: ÎPS Teodosie, despre situaţia din Ucraina: „Indiferent din ce motiv au fost izgoniţi sau poate unii de frică au plecat, noi să îi primim, să îi adăpostim”

Pomenește, Doamne, pe săraci, pe cei fără casă și pe refugiați. Pomenește, Doamne, toate popoarele, să le ții în brațele Tale, să le acoperi cu Sfântul Tău Acoperământ, să le păzești de orice rău și de război.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Și iubita noastră țară, zi și noapte să o ții la sânul Tău, să o acoperi cu Sfântul Tău Acoperământ, să o păzești de orice rău și de război. Amin!”.

Rugăciunea în grup ne uneşte şi ne întăreşte

Rugăciunea reprezintă modalitatea de a ne exprima dorinţa de a colabora cu Dumnezeu pentru împlinirea planului Său, nicidecum pentru a încerca să Îl convingem să pună în aplicare planul sau dorinţele noastre. Pe măsură ce abandonăm dorinţele noastre supunându-ne în schimb Celui care cunoaşte mult mai bine decât oricine circumstanţele în care ne aflăm şi care “ştie de ce aveţi nevoie mai înainte să-I cereţi voi” (Matei 6:8), rugăciunile noastre ajung unde trebuie.

Cea mai puternică rugăciune în caz de război. Rostește-o pentru vecinii noștri, ucraineni

Cea mai puternică rugăciune în caz de război. Rostește-o pentru vecinii noștri, ucraineni

[Sursa foto: PixaBay]

Rugăciunile făcute într-o atitudine de supunere faţă de voinţa divină capătă întotdeauna răspunsuri pozitive, indiferent dacă sunt înălţate de o singură persoană sau dacă sunt făcute de o mie de persoane. Aceasta este adevărata putere a rugăciunii.

Rugăciunea în grup este o parte importantă a vieţii Bisericii, alături de închinare, doctrină sănătoasă, Masa Domnului şi părtăşie. Rugăciunea în grup ne uneşte şi ne întăreşte întrucât împărtăşim aceeaşi credinţă. Acelaşi Duh Sfânt care locuieşte în fiecare credincios face ca inimile noastre să se bucure auzind laudele la adresa Domnului şi Mântuitorului nostru, participând împreună la o manifestare a părtăşiei şi comuniunii pe care altfel nu am putea să o găsim în altă parte.

De asemenea, rugăciunea în grup ne zideşte în dragoste şi preocupare unii pentru alţii. Rugăciunea în grup îi învaţă de asemenea pe cei mai recent convertiţi cum să se roage şi cum să aibă părtăşie de calitate în Trupul lui Hristos. În acelaşi timp, rugăciunea în grup va fi doar o reflectare a inimilor fiecăruia dintre cei care participă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Rugăciune în vreme de război. Cum te poți ruga în aceste zile pentru pace

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si