Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Atunci când este spusă din suflet, cu credință și iubire nemărginită, rugăciunea părinților pentru copii este extrem de puternică. Ea are menirea de a vă ajuta copiii să trăiască în armonie, plini de recunoștință.

Se spune că părinții au puterea de a influența, prin rugăciuni, destinul copiilor. Astfel, v-am pregătit cea mai puternică rugăciune pentru copii, care îi va feri pe aceștia de toate relele și suferințele. 

Rugăciune puternică pentru copii

„Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu înțelepciunea Ta ai zidit pe om din țărână și ai suflat în fața lui suflare de viață și, binecuvântându-l, ai zis: creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Născut Fiul Tău, ai binecuvântat nunta și deci nașterea de fii, cu multă umilință rog marea Ta bunătate, ca neîncetat să reverși harul Tău și să Te milostivești asupra copiilor mei, pe care ai binevoit să mi-i dăruiești.

Citeste si: Rugăciune înainte de împărtăşanie

Umple-i de înțelepciune și pricepere. Apără-i de toate cursele vrăjmașilor văzuți și nevăzuți. Poruncește îngerilor Tăi ca totdeauna să le fie călăuze și povățuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea să Te poată lăuda și preamări în veci. Amin.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Cea mai puternică rugăciune pentru copii

Cea mai puternică rugăciune pentru copii

[Sursa foto: PixaBay]

“Doamne, Iisuse Hristoase, milostivește-Te de copiii mei (numele), păzește-i cu acoperământul Tău, ferește-i de uneltirile celui rău, depărtează de la ei dușmanii, deschide urechile și ochii lor, dăruiește-le inima smerită. Doamne, toți suntem făpturile Tale, ai milă de copiii mei aceștia (numele) și îndreptează-i spre pocăință.

Doamne mântuiește pe copiii mei (numele) și luminează-le mintea cu lumina înțelepciunii evanghelice, îndreptează-i pe calea poruncilor Tale și invață-i, Mântuitorule, să facă voia Ta, căci Tu ești Dumnezeul nostru, Amin”.

Citeste si: Paştele 2022: Când începe Săptămâna Mare şi ce nu ai voie să faci în această perioadă?

Credința în Dumnezeu este foarte importantă, așadar, o rugăciune rostită din suflet de către mamă, poate face adevărate minuni pentru copiii ei.

Citeste si: Rugăciune făcătoare de minuni pentru Postul Paştelui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si