Close sidebar
Close sidebar

Cea mai renumita trupa de jazz si muzica clasica din Turcia a dat un spectacol de zile mari la Bucuresti

A fost o experienta de neuitat pentru spectatori...

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

OSMAN KORAY ERTAS- AMBASADORUL TURCIEI LA BUCURESTI: Muzica clasica turceasca cu influente de jazz este foarte dinamica si foarte placuta.

In fata unui public numeros, format atat din cetateni turci, cat si romani, membrii trupei Golden Horn Brass au dat un adevarat spectacol. Cei cinci artisti au interpretat genuri noi de baroc si jazz, combinate cu melodii clasice, pop si anatolian.

Pasionat de cultura straveche, dar si de cea contemporana pe care o detine, poporul turc tine sa ne impartaseasca o parte din bogatia lui.
Atat prin intermediul serialelor de succes, pe care le urmarim cu sulfetul la gura, in fiecare seara, la Kanal D, cat si prin ineditele evenimente organizate in diferite colturi ale Romaniei.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

MURAT DEMIRAY- PRES. ASOCIATIEI OAMENILOR DE AFACERI TURCI DIN ROMANIA: Cand ma gandesc la muzica turceasca, ma gandesc la o mare bogatie. Avem nevoie de asemenea organizari. Din punct vedere a cunoasterii reciproce a celor doua comunitati, consider ca este bine venita o astfel de organizare.

Evenimentul organizat in sala studio a teatrului I.L. Caragiale a marchat si 6 ani de cand Institutul Cultural Turc Yunus Emre ne ofera experienta culturii, artei si civilizatiei din Turcia.

OSMAN KORAY ERTAS- AMBASADORUL TURCIEI LA BUCURESTI: Muzica turceasca este o parte foarte importanta din cultura noastra. Vrem sa promovam muzica noastra, de la muzica clasica si pana la cea cu influente occidentale.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI