E clar că cea mai sexy deputată a încasat 10.000 de lei pe lună. Corina Bogaciu a fost aleasă, la alegerile din 2016, în Camera Deputaţilor pe listele PSD, partid din care a demisionat toamna trecută, devenind deputat independent. În noiembrie 2018, presa a relatat că ea a urcat la tribuna parlamentului de doar trei ori, din care o dată când a fost investită. Mai precis, Bogaciu a adresat primele cuvinte în plen pe data de 21 decembrie 2016, când a depus jurământul de credinţă faţă de ţară şi popor.

Operaţiunea a durat 34 de secunde, după care a urmat o pauză de 17 luni.( vezi ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan)

Citeste si: Şoferul maşinii cu numere anti PSD e dezamăgit de politicienii pe care i-a susţinut: "Vă băteaţi cu pumnii în piept că o să încercaţi să schimbaţi Guvernul"

Cea mai sexy deputată a încasat 10.000 de lei pe lună. A vorbit despre ”situaţia reală a femeilor din România în anul 2018” 

Pe 11 aprilie 2018, Corina Bogaciu a vorbit din nou în plen despre ”situaţia reală a femeilor din România în anul 2018”. Atunci a lăudat ”paşii importanţi făcuţi de guvernul PSD pentru combaterea discriminării”. La capătul celor 2,04 minute de discurs, Corina Bogaciu promitea colegilor săi că le va prezenta săptămânal ”câte o problemă concretă cu care se confruntă femeile din România anului 2018”. Pe 18 aprilie ea a mai avut o intervenţie de 1,25 minute despre violenţa în familie, după care nu şi-a mai făcut apariţia la tribună.

În total, în doi ani, Corina Bogaciu a vorbit 4 minute şi 3 secunde.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Cea mai sexy deputată a încasat 10.000 de lei pe lună. Corina Bogaciu are casa în Voluntari

Nu mai e un secret că cea mai sexy deputată a încasat 10.000 de lei pe lună. Corina Bogaciu şi-a depus recent declaraţia de avere, din care reiese că a încasat un venit anual de 120.036 de lei, ceea ce înseamnă că salariul ei lunar a fost de 10.003 lei. În document figurează un singur bun care este pe numele lui Bogaciu, o vilă în Voluntari, cu o suprafaţă de 244 metri pătraţi, care a fost cumpărată în 2010.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si