Ceaiul care topește grăsimea și te scapă de răceală. Maica Ecaterina spune cum se prepară: "Antibiotic natural"
Există un remediu mânăstiresc extrem de eficient cu care putem înfrunta gripa și răceala, în timp ce ne eliberăm și de kilogramele în plus. Maica Ecaterina a împărtășit la Trimitas TV rețeta unui ceai-minune. Vezi toate ingredientele, proprietățile și modul de preparare mai jos.
Ingredientele alese au proprietăți antibacteriene și antivirale, antiinflamatoare, și au capacitatea de a stimula metabolismul, facilitând astfel arderea grăsimilor.
Încercați acest ceai cu gust deosebit, ușor picant și cu multiple beneficii pentru sănătate.
Efectele miraculoase ale ceaiului preparat la mânăstire
Maica Ecaterina a explicat cum se face ceaiul care vine cu efecte miraculoase și imediate asupra stării tale de sănătate, te pune pe picioare la primele simptome de răceală.
Mai mult, partea cea mai bună este că ceaiul acesta este ideal și pentru slăbit, conform Romania TV.
„Este un ceai multifuncțional, deoarece are atâtea ingrediente, încât sigur o să fugă virușii de sezon, dar și kilogramele în plus, ele se vor topi. Ghimbirul este un adevărat antifungic, este foarte bun pentru durerile de gât. Usturoiul este un antibiotic natural, cu calități ca ale ghimbirului”, a explicat Maica Ecaterina, potrivit spectacola.ro.
Cum se prepară ceaiul care te scapă de orice răceală
Ingrediente: 1 cm ghimbir 1 cană apă 1 cățel usturoi 1/2 linguriță turmeric 1/2 linguriță scorțișoară un vârf de linguriță piper negru 1 lingură oțet de mere 1/2 lămâie 1 lingură miere
Cum prepari ceaiul care arde grăsimile. Ai nevoie de 1 cm ghimbir, o cană de apă, un cățel usturoi, 1/2 linguriță turmeric, 1/2 linguriță scorțișoară, un vârf de linguriță piper negru, o lingură oțet de mere, 1/2 lămâie, o lingură de miere.
La început, trebuie să lași ghimbirul la infuzat, astfel încât toate aromele și proprietățile sale să pătrundă cât mai bine în apă.
Apoi, adaugi restul ingredientelor astfel încât în doar câteva minute vei obține un adevărat boost pentru sănătate.
„Prima dată punem ghimbirul pe care-l vom tăia în această cană, îl tăiem feliuțe. Adăugăm peste el apa fierbinte, vom pune un capac și lăsăm la infuzat 10 minute, timp în care pregătim celelalte ingrediente", spune.
După ce s-a infuzat foarte bine ghimbirul, vom adăuga celelalte ingrediente, adică un cățel de usturoi pisat. Adăugăm și turmericul, care reduce febra, este antiviral, numai bun pentru stările de oboseală și răceală.
Pentru un efect mai bun al turmericului, îl potențăm cu piper, acesta topește kilogramele în plus, iar pentru un gust mai bun adăugăm și scorțișoara, care are un efect antibacterian.
La final punem mierea de albine și omogenizăm foarte bine. Se adaugă și oțet de mere și zeama de lămâie, după preferință, cât dorește fiecare. Avem o licoare care abundă de vitamine, minerale, iar efectul va fi imediat.
Este recomandat să se bea în prima parte a zilei, este o băutură foarte energizantă. Se poate consuma imediat”, a explicat Maica Ecaterina.