Desi au trecut mai bine de trei luni de la disparitia dureroasa a cantaretei Ileana Ciuculete, toti ochii continua sa fie indreptati spre familia artistei, spre fiii ei, Mugurel si Cristian si sotul, Cornel Gales. Vaduvul indurerat continua sa isi planga sotia si din cand isi cand isi spune durerea, transmitandu-i defunctei mesaje pe retelele de socializare. ”Zanica mea dulce, m-ai lasat aici sa fiu haituit si injurat de rude apropiate, nu ma uita aici…”, a i-a scris Cornel Gales sotiei sale. 

Imediat, vorbele sale au fost rastalmacite si asa a aparut informatia ca intre fiii artistei si Cornel Gales, sotul si vaduvul mamei lor, ar exista tensiuni si s-ar fi produs o ruptura.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Nimic mai neadevarat, spune Cornel Gales. Contactat de reporterii WOWbiz.ro, acesta a tinut sa ne linisteasca spunand ca, intr-adevar a avut discutii in familie, dar nu cu baietii artistei, ci cu alte rude de-ale ei. Cu fiii Ilenei Ciuculete, el continua sa lucreze.  „Nu m-am referit la baieti in postarea respectiva. M-am referit la niste discutii in contradictoriu pe care le-am avut cu alte rude, cu verisoare, veri si alte persoane din familie.

S-au iscat neintelegeri si au aparut nemultumiti dupa parastasul de trei luni, cand am dat hainele de pomana. Au fost unii care au spus ca nu trebuia sa dau costumele si hainele ei altor persoane si ca ar fi trebuit sa le impart in neam, verisoarelor, rudelor. Cu Cristi si cu Mugurel am relatii foarte bune. Nici vorba de neintelegeri. Ieri m-am intalnit cu Cristi si am mers cu el la studio, unde a inregistrat 3 piese”, a explicat Cornel Gales pentru WOWbiz.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si