Close sidebar
Close sidebar

Cearta in tabara Razboinicilor de la Exatlon! Mariana nu a mai rezistat si a izbucnit in lacrimi: "Eu am fost amarata! N-am avut nici bani de paine". Mesaj dur pentru Anca!

Razboinicii au pierdut confruntarea cu Faimosii, astfel ca si-au pierdut imunitatea si au fost nevoiti sa nominalizeze trei colegi pentru eliminare!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi echipa Razbonicilor parea a fi una foarte unita si puternica, a fost nevoie de o singura infrangere pentru ca aceasta sa se dezbine. Imediat ce Faimosii au castigat eliminarea, au inceput certurile intre coechipierii de la Razbonici si au iesit la suprafata toate tensiunile acumulate in cele aproape 50 de zile de competitie.

Alex a fost invinuit ca a pierdut puncte in ultima confruntare, cea pentru eliminare, iar Anca a fost invinuita ca a preferat sa nu joace cateva saptamani, desi era accidentata, in timp ce alti coechipieri si-au riscat sanatatea si au intrat in arena, chiar daca primisera aceeasi recomandare de repaos din partea medicilor.

"Eu am crescut la orfelinat, foarte amarata, am alergat 246 de km, nu aveam nici bani de paine, stiu ce inseamna sa induri. Cred ca Anca trebuie sa mai lase de la ea, asa e in echipa", i-a transmis Mariana Ancai.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Iata momentul emotionant:


 

Sursa: Kanal D

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI