Orice ar fi zis soferul sa scape de amenda politistului, caruia ii gaseste nod in papura: de la modelul chipiului din uniforma si pana la bastonul reflectorizant, pe care agentul nu l-a folosit atunci cand l-a tras pe dreapta pe barbat.

Vazand ca mentiunile nu-l scapa de amenda, soferul si-a chemat in ajutor cei doi frati.

Nici ei nu se lasa mai prejos, ci incep un adevarat interogatoriu  Ai fi jurat ca ei sunt, de fapt, politistii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu nervii intinsi la maximum, agentii rutieri nu mai stau la discutii. Pentru ca refuza sa se legitimeze, cei doi frati sunt urcati in masina de politie si dusi la sectie.

Cei doi barbati recalcitranti au fost amendati cu cate 300 de lei fiecare. Soferului i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile, pentru ca a trecut calea ferata desi semnalele luminoase erau pornite.

SI POLITISTII GRESESC!

Si fotbalistul Ianis Zicu a avut ceva de spus despre politisti, dupa o amenda primita acum cateva seri. A fotografiat masina agentilor, careia nu-i functionau un far si un stop, iar intamplarea relatata pe pagina lui de socializare a strans sute de like-uri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si