Close sidebar
Close sidebar

Cearta intre un politist din Cluj si un sofer care nu accepta amenda - Uite pana unde au degenerat lucrurile

In loc sa-si recunoasca greseala si sa accepte amenzile primite in trafic, soferii apeleaza la toate tertipurile in fata politistilor, doar-doar or scapa basma curata. S-a intamplat si la Cluj, unde un barbat oprit de agentii rutieri a umplut de mentiuni procesul verbal al sanctiunii. Motivul ? Omului legii ii lipseau chipiul si bastonul reflectorizant.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Orice ar fi zis soferul sa scape de amenda politistului, caruia ii gaseste nod in papura: de la modelul chipiului din uniforma si pana la bastonul reflectorizant, pe care agentul nu l-a folosit atunci cand l-a tras pe dreapta pe barbat.

Vazand ca mentiunile nu-l scapa de amenda, soferul si-a chemat in ajutor cei doi frati. Nici ei nu se lasa mai prejos, ci incep un adevarat interogatoriu  Ai fi jurat ca ei sunt, de fapt, politistii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cu nervii intinsi la maximum, agentii rutieri nu mai stau la discutii. Pentru ca refuza sa se legitimeze, cei doi frati sunt urcati in masina de politie si dusi la sectie.

Cei doi barbati recalcitranti au fost amendati cu cate 300 de lei fiecare. Soferului i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile, pentru ca a trecut calea ferata desi semnalele luminoase erau pornite.

SI POLITISTII GRESESC!

Si fotbalistul Ianis Zicu a avut ceva de spus despre politisti, dupa o amenda primita acum cateva seri. A fotografiat masina agentilor, careia nu-i functionau un far si un stop, iar intamplarea relatata pe pagina lui de socializare a strans sute de like-uri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI