Ca la piata s-au certat credinciosii in fata moastelor Sfantului Antonie cel Mare! Din cauza oboselii, sutele de persoane....au rabufnit! Daca la inceputul procesiunii, oamenii au stat rabdatori la rand, dupa mai multe ore de stat la coada, multi au uitat de rabdare si credinta si s-au ingramadit sa ajunga mai repede la sfintele moaste.

In schimb, aceasta batrana incovoiata de ani tace. Pare ca se roaga si priveste Cerul. Nu se ingramadeste, nu impinge pe nimeni, ci asteapta in timp ce oamenii de langa ea striga si se cearta cu jandarmii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Moastele Sfantului Antonie cel Mare au fost aduse din Franta, pentru prima data in Romania, in Biserica Domneasca din Centrul Vechi al Capitalei, care poarta si Hramul Sfantului Antonie.

"Sfantul Antonie cel Mare a lasat averile, le-a impartit saracilor. A fugit intotdeauna de lume, iar lumea fuge sa-l caute”, spune preotul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si