Close sidebar
Close sidebar

Cearta si suparare la moastele Sfantului Antonie cel Mare! Credinciosii s-au certat ca la piata

Cearta si suparare in loc de rabdare, credinta si bunatate! Credinciosii care au venit la procesiunea aducerii moastelor Sfantului Antonie cel Mare au uitat de cele sfinte si s-au luat la cearta cu cine le-a iesit in cale. Parca au uitat pentru ce au venit!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca la piata s-au certat credinciosii in fata moastelor Sfantului Antonie cel Mare! Din cauza oboselii, sutele de persoane....au rabufnit! Daca la inceputul procesiunii, oamenii au stat rabdatori la rand, dupa mai multe ore de stat la coada, multi au uitat de rabdare si credinta si s-au ingramadit sa ajunga mai repede la sfintele moaste.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In schimb, aceasta batrana incovoiata de ani tace. Pare ca se roaga si priveste Cerul. Nu se ingramadeste, nu impinge pe nimeni, ci asteapta in timp ce oamenii de langa ea striga si se cearta cu jandarmii.

Moastele Sfantului Antonie cel Mare au fost aduse din Franta, pentru prima data in Romania, in Biserica Domneasca din Centrul Vechi al Capitalei, care poarta si Hramul Sfantului Antonie.

"Sfantul Antonie cel Mare a lasat averile, le-a impartit saracilor. A fugit intotdeauna de lume, iar lumea fuge sa-l caute”, spune preotul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI