Close sidebar
Close sidebar

Cehia: Peste 80 de persoane au scapat cu viata dupa prabusirea tavanului unei arene în mijlocul unui joc de ”floorball” VIDEO

Autoritatile cehe au anuntat ca peste 80 de spectatori si jucatori au scapat cu viata, dupa ce tavanul unei arene s-a prabusit duminica noaptea în mijlocul unui joc de ”floorball” (n.r. hochei de sala). Se pare ca incidentul a avut loc la noua arena Ceska Trebova, situata la aproximativ 190 kilometri de capitala Praga, transmite Reuters.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

O agentie de presa locala a explicat ca tavanul s-a prabusit ca urmare a cantitatii mari de zapada, însa toate persoanele din incinta arenei au reusit sa iasa la timp, scrie news.ro.

De asemenea, doi baieti care jucau ”floorball” au fost tratati de medici pentru rani superficiale.

O înregistrate video arata cum grinzile au început sa se îndoaie, iar toti spectatorii si jucatorii s-au îndreptat imediat spre iesirile de urgenta.



Arena Ceska Trebova este situata la aproximativ 180 de kilometri de metropola Praga. Jocul de ”floorball” a fost primul eveniment desfasurat în arena dupa finalizarea constructiei, la data de 2 ianuarie 2017. Se pare ca ridicarea arenei a costat aproximativ 2,28 milioane de euro.

De asemenea, arhitectul care a realizat arena a negat ca un strat de zapada de doar 25 de centimetri putea sa duca la prabusirea întregului tavan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI