Cei 120 de copii de care a avut grija parintele Negrea de la Manastirea Podu Cosnei, judetul Suceava, au nevoie de ajutor. Dupa moartea preotului a carui poveste a emotionat o tara intreaga, copiii aflati in cadrul manastirii se afla in dificultate. Andrei Viorel, un tanar care a crescut si el in centre de plasament, a initiat o campanie pentru a-i ajuta pe micuti. „De doua saptamani am initiat aceasta campanie.

Pe cei care s-au aratat dornici sa ajute, i-am indemnat sa mearga direct acolo, sa dea cu mana lor alimente pentru copii – ulei, zahar, paste, orice este binevenit. Altii au adus hainute, de care copiii au de asemenea mare nevoie.(...) Daca sunt persoane care vor sa doneze si nu dispun de transport, pun eu la dispozitie un microbuz, sa ducem mai multe odata”, a spus Andrei Viorel pentru Monitorul de Suceava.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Cei care vor sa

ia legatura cu Andrei, o pot face la numarul de telefon 0742.707.196, iar cei care vor sa faca donatii pentru copiii parintelui Negrea, o pot face direct in contul Asociatiei Crestin-Filantropice Sfintii Voievozi Mihai si Gavril: RO45RZBR0000060012128463, deschis la Raiffaisen Vatra Dornei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si