Creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a petrecut seara în compania unor prieteni, la festivalul Sunwaves din Mamaia. Surse din anturajul lui au povestit ce s-a întâmplat în seara respectivă. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Răzvan a fost împreună cu mai mulți amici la un festival de muzică foarte popular în stațiunea Mamaia. A stat acolo până spre seară. La un moment dat, și-a rugat o prietenă să-i împrumute mașina pentru că luni dimineață trebuie să fie la București. Nu părea deloc beat la eveniment. El își lăsase autoturismul acasă, astfel că fata a acceptat.I-a promis că va reveni a doua zi la festival și că îi va înapoi mașina. Ulterior, a luat cheile, s-a desprins de grup și a plecat spre București. Nu apucase să-și dea brățara jos, dovadă că a murit cu ea la mână. La festival, a stat o perioadă la VIP, unde s-a distrat ca un om normal”, au povestit martorii prezenți în apropierea lui Răzvan Ciobanu, pentru Cancan. 

Moartea lui Răzvan Ciobanu, învăluită în mister

Atunci când a fost găsit fără suflare în apropierea mașinii în care se afla atunci când a făcut accidentul, răzvan Ciobanu purta aceleași haine pe care le purtase și la petrecere.

Nu se știe exact de ce voia să se întoarcă în București, iar familia nici nu știa că se afla la Mamaia. 

Un alt lucru care a atras atenția anchetatorilor este faptul că în mașină a fost găsită cartea de identitate a unui bărbat. Nu se știe dacă acesta era în mașină în momentul producerii accidentul, iar polițiștii vor să dea de urma lui pentru a afla mai multe detalii legate de ultimele ore din viața lui Răzvan Ciobanu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si