Plaja din Costinești este ocupată 100%. Cei mai mulți au venit aici sperând să evite prețurile piperate din Mamaia. Au dat de aglomerație și cu greu au mai găsit un loc liber de cazare. Dar măcar distracție este... gratuită.

Cât costă să închiriezi un șezlong

Atenție: vânătorii de chilipiruri trebuie să caute atent și să evite capcanele costisitoare. De pildă, șezlongurile sunt mai scumpe în Costinești decât în centrul stațiunii Mamaia sau pe Plaja Modern din Constanța.

"Momentan 40 de lei. Am mentinut aceleasi tarife ca si anul trecut. Tinand cont ca toate s-au scumpit, a incercat sa mentinem tarifele la acelasi pret ca anul trecut. Baldachinele? 200 acum, dar se vor scumpi de weekendul viitor. Si cat vor ajunge? In full sezon, 350 maximum."

Citeste si: Vacanța de vară la țară- Idei de activități distractive pentru tine și familia ta

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adică 70 de euro pentru un baldachin. Nu e de mirare că mulți rămân la prosopul de acasă și eventual o umbrelă personală.

Citeste si: Sărbătoare 2 iulie 2022: Sfântul Voievod Ştefan cel Mare. Ce nu este bine să faci în această zi?

"Dacă vrei să mergi într-o vacanță, trebuie să strângi cu un an înainte, că n-ai cum de pe o zi pe alta sau de pe o lună pe alta!"

Cazarea este la jumătatea de preț 

Masa la autoservire este de departe cea mai ieftină variantă. Meniul zilei costă...

"27 de lei.... și salată de varză!"

"Cam cât economisiți la autoservire? Cam 20%, cam așa."

Citeste si: Horoscop 3 iulie 2022. O zi tensionată pentru aceste zodii. Vești neașteptate

Cazarea e la jumătate din prețul unei camere în Mamaia. Atenție însă: tarifele s-au mărit de astăzi în toate stațiunile. Luna iulie reprezintă startul sezonului de vârf.

"Am dat ieri, fiind pe data de 30, am dat 120 de lei. Iar de azi, pe 1 iulie, au crescut de la 150 de lei în sus, pe cameră!"

Citeste si: Când începe școala în septembrie 2022. Structura anului şcolar 2022- 2023

Se anunță un weekend aglomerat pe litoral, cu aproape 100.000 de turiști.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si