Close sidebar
Close sidebar

Cei doi fii ai Ilenei Ciuculete au venit in Capitala sa isi planga mama. In trecut, copiii i-au spus artistei sa „uite de existenta lor”

Dupa moartea Ilenei Ciuculete, copiii artistei au venit in Capitala sa isi planga mama. Asta desi nu erau in cele mai bune relatii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristi si Mugurel Sfetcu au fost surprinsi in timp ce se indreptau spre locuinta artistei din zona 1 Mai.

Cei doi copii vorbeau de ani intregi cu mama lor si se plangeau de abandon la televizor, dar acum durerea i-a facut sa ingroape securea razboiului. Cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete din mariajul de 12 ani cu fostul sot, Valeriu Sfetcu, au venit de urgenta la Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la artista si pentru a o conduce pe ultimul drum.
Chiar daca era mereu zambitoare, Ileana Ciculete a avut o viata grea alaturi de fostul sot si cei doi baieti, care acum au venit sa o conduca pe ultimul drum. Acestia au acuzat-o in repetate randuri ca minte, dupa ce Ileana Ciuculete a povestit ca baiatul ei, Mugurel Sfetcu, era agresivsi o batea.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

in urma cu cativa ani, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete il faceau vinovat pe Cornel Gales pentru scandalul care a izbucnit intre ei. La momentul conflictului, Cristi Sfetcu si Mugurel Sfetcu au declarat ca mai bine Ileana Ciuculete ar uita de existenta lor, scrie Click.
 

Sursa foto: Click.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI