In timp ce unii vad naturala intrarea lui Liviu Dragnea in cursa de la Cotroceni, altii se uita la sondaje si ii dau mai mult credit Gabrielei Firea.

"Ar fi o mare greseala. Daca noi am stabili am desemna un candidat in trei luni dispare".

In zadar le cere Liviu Dragnea colegilor sa nu se grabeasca cu stabilirea unui candidat la prezidentiale.

Numarul doi in partid, Nicolae Badalau, are alta opinie.

Nicolae Badalau: "Noi trebuie sa facem un congres pt ca trebuie sa gasim solutia pt candidatura din 2019"

Cel tarziu in vara, PSD ar trebui sa isi arunce in lupta candidatul pentru cursa de la Cotroceni, conform mai multor lideri social-democrati.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ecaterina Andronescu: "Trebuie stabilit candidatul la prezidentiale? Cred ca nu mai putem amana mult pt ca cel care va fi legitimat pt ca cel va trebui sa sa isi asume responsabilitatea unei victorii"

Dar alegerea nu va fi simpla si ar putea aduce furtuna in PSD. Sunt voci care sustin ca primarul capitalei, Gabriela Firea, ar avea cele mai mari sanse conform sondajelor.

Viorica Dancila: "Gabriela Firea poate fi prezidentiabila in psd? o admir pe gabriela sunt convinsa ca decizia se va lua in cadrul congresului...cred ca marea majoritate vor sustine ca si candidat un membru psd, suntem un partid mare"

Gabriela Firea nu a participat la sedinta comitetului executiv in care s-a discutat acest subiect fierbinte. Este in vacanta, la Valencia, departe de problemele partidului care a adus-o pe culmile politicii.

Traditia, e drept nescrisa a PSD, spune insa ca partidul isi sustine liderul la alegerile prezidentiale.

Nicolae Badalau: "Cine pleaca cu prima sansa? e presedintele partidului. pleaa cu prima sansa? in opinia mea da. poate candida cu o condamnare penala? la functia de presedinte al romaniei oricine poate candida"

Decizia finala privind organizarea congresului in care sa fie desemnat candidatul la prezidentiale va fi luata la sfarsitul lunii ianuarie, la Iasi.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si