Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cei mai cunoscuți milionari condamnați din România care au încercat să fugă de pedeapsă

Elena Udrea este doar unul dintre condamnaţii României care au fugit de pedepsele din instanţă. Nume sonore au plecat după ce au fost condamnate din ţară, iar autorităţile nu au reuşit să le aducă înapoi nici acum.

Andreea Albu,

Cei mai cunoscuți milionari condamnați din România, care au încercat să fugă de pedeapsă

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Putem spune că România este campioană în ceea ce priveşte milionarii condamnaţi, dar care au reuşit să fugă de braţul legii.

Fugari în străinătate

Cel mai cunoscut dintre ei este Dragoş Săvulescu, fost finanţator al echipei de fotbal Dinamo, care a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare.

Deşi a fost prins atât de autorităţile din Napoli, Italia, cât şi de cele din Mykonos, Grecia, magistraţii de acolo nu au reuşit să ajungă la concluzia că Săvulescu ar trebui extrădat.

Citeste si: Mesajul șocant scris pe una dintre rachetele care au lovit gara Kramatorsk. Rusia spune că nu folosește acel tip de rachete, dar imaginile apărute pe internet o contrazic

Condamnată la 4 ani de închisoare cu executare, fosta şefă DIICOT, Alina Bica, şi-a găsit refugiul tot în Italia, în Bari. Magistraţii de acolo au decis că ea îşi poate executa pedeapsa în Italia, însă, nu cu executare, ci cu suspendare.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Modele de ornare pentru salata de boeuf pentru Paşte 2022

Paul al României este un alt fugar celebru al României. De când a fost condamnat acum 2 ani la închisoare pentru că a sărăcit România cu peste 145 milioane de euro, autorităţile nu au mai reuşit să-l localizeze.

Citeste si: Incendiu la mai multe locuinţe din localitatea Marginea, Suceava

Şi omul de afaceri Puiu Popoviciu a scăpat de pedeapsa de 7 ani de închisoare cu executare, după ce a furat un teren de 224 de hectare de la facultatea de Agronomie. În cazul lui, instanţa din Marea Britanie a respins definitiv extrădarea, pe motiv că nu ar fi avut parte de un proces corect în România.

Unii s-au ascuns până când fapta s-a prescris

Iar pentru unii care fug suficient de mult, iar poliţia nu reuşeşte să-i localizeze, faptele se prescriu şi rămân curaţi, ca şi cum nu ar fi făcut nimic.

Citeste si: Andreea Mantea ia atitudine: Vreau să va văd cum săriți și mediați orice problemă!

Acesta a fost şi cazul lui Elan Schwarzenberg, care s-a ascuns atât de mult şi de bine, încât procesul său penal a fost încetat.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Bilanț COVID-19 din 8 aprilie 2022, în România. Peste 1.700 de noi cazuri de COVID

Rămâne de văzut dacă Elena Udrea se va adăuga şi ea la lista fugarilor cărora le-a ieşit planul. Aceasta a fost prinsă ieri seară, în Bulgaria, în timp ce încerca să fugă spre Grecia.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul Jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI