Cei mai mari criminali în serie din istorie. Masacrul de la Belgrad a șocat și a întristat o lume întreagă. De-a lungul istoriei au existat numeroase crime în serie. Tragedia din Belgrad, Serbia îl plasează pe tânărul atacator în rândul criminalilor în masă, fiind cel mai tânăr dintre cei care au comis crime de-a lungul timpului.

Iată cei mai mari criminali în serie din ultimii 100 de ani!

Cine au fost cei mai mari criminali în serie din istorie?

Daniel Camargo Barbosa- asasinul asasinat, s-a născut anul 1930 în Columbia. Între anii 1974 și 1986, acesta a violat și ucis mai mult de 150 de fete în Columbia și Ecuador. După ce a fost capturat și închis în Columbia, a reușit să scape și a mai făcut alte 71 de victime în Ecuador.

Când a fost prins din nou, el le-a spus autorităților despre locul în care a ascuns trupurile victimelor pe care le-a  tranșat cu o macetă. A explicat că a violat doar fetele virgine pentru că plângeau și țipau și le ucidea pentru a se răzbuna pe infidelitatea femeii.

În 1989 a fost condamnat la 16 ani de închisoare, pedeapsa maximă permisă în Ecuador. După ce și-a ispășit pedeapsa, ar fi putut să mai trăiască liber, dar a fost ucis în închisoare în noiembrie 1994 de către vărul uneia dintre victimele sale.

Citește și: VIDEO- Bărbat reținut pentru lovire, în Bistrița, după ce a agresat fizic un alt bărbat într-un autobuz

Cei mai mari criminali în serie din istorie.

Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Joachim Kroll, canibalul din Ruhr,  este unul dintre cei mai de temut ucigași în serie din istoria Germaniei, responsabil pentru moartea a cel puțin 14 oameni, printre care și câteva fetițe.

Kroll a fost prins în cele din urmă în urma unui incident minor, când unul dintre vecinii săi s-a plâns de problemele cu țevile din clădire și de mirsosul neplăcut.

Acest incident a dus la descoperirea terifiantă a faptului că țevile erau blocate de o burtă umană, ceea ce a dus la arestarea lui Kroll. Dovezile găsite în locuința sa au inclus rămășițe umane și alte dovezi de canibalism, confirmând suspiciunile autorităților cu privire la activitățile sale criminale.

A fost arestat în 1976 și procesul a durat până în 1982. A primit nouă condamnări pe viață pentru crimele sale îngrozitoare. A murit în 1991 în urma unui atac de cord, fără a-și ispăși niciodată pedepsele în totalitate toate crimele comise.

Citește și: Bărbat arestat după ce a folosit metoda „loverboy” pentru a obliga patru femei să se prostitueze în mai multe ţări

Cei mai mari criminali în serie din istorie.

Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Patrick Wayne Kearney, inginerul criminal,  s-a născut în anul 1939 și a devenit unul dintre cei mai notorii criminali în serie din istoria Statelor Unite. Primul său omor a avut loc în anul 1965, când avea 26 de ani, dar majoritatea crimelor le-a comis între anii 1974 și 1977, una după alta.

Victimele sale erau toți bărbați homosexuali, pe care îi lua de pe autostrăzi sau din baruri destinate acestora. Kearney îi împușca în mașina sau camioneta sa, după care îi ducea într-un loc izolat, unde îi viola. El singur s-a dus la poliție unde a mărturisit că a ucis trei bărbați.

A fost condamnat la închisoare pe viață. 

Autoritățile i-au făcut o ofertă, să nu fie condamnat la moarte, dacă va da lista completă a victimelor sale. Kearney a recunoscut că a omorât alți 18 bărbați și le-a spus autorităților locurile unde puteau fi găsite cadavrele. El a recunoscut că a ucis încă 11 oameni, dar nu a fost niciodată acuzat de aceste crime.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O femeie de 67 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Argeș. Poliția suspectează că ar fi vorba despre o sinucidere

Cei mai mari criminali în serie din istorie.

Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Paul Knowles, Casanova ucigaş, în anul 1974, într-un interval de numai patru luni, Paul Knowles omorât cel puțin 18 oameni, în mai multe state din Statele Unite ale Americii. Printre victimele sale s-au numărat bărbați, femei și chiar și copii. Knowles s-a născut în Florida, în anul 1946, și a crescut într-o familie adoptivă, precum și într-o casă de corecție. A fost închis pentru prima dată la vârsta de 19 ani și după aceea dar nu pentru crimă. 

În 1974, el a fost eliberat condiționat, ca urmare a intervenției unei femei cu care corespondase în timp ce era în închisoare și cu care urma să se căsătorească. Femeia s-a răzgândit și a renunțat la planul de a se căsători cu Knowles, iar acesta a început să comită crime. După patru luni a fost arestat în Georgia și a murit la scurt timp când încerca să scape dar un agent FBI l-a împușcat în piept.

Citește și: Un bărbat a fost ridicat de polițiști în timp ce făcea live pe o rețea de socializare

Cei mai mari criminali în serie din istorie.

Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Ted Bundy, criminalul carismatic, unul dintre cei mai sângeroși ucigași în serie din istoria SUA care a comis o serie de răpiri, violuri și omoruri între anii 1974 și 1977. A distrus cel puțin 36 de femei în șapte state diferite, dar se crede că ar fi comis mult mai multe crime decât cele pentru care a fost condamnat.

Farmecul și inteligența sa l-au făcut să fie propriul său avocat. Procesul său a fost primul pentru crimă din istoria SUA care a fost televizat. Ted Bundy a inspirat multe filme și romane despre ucigași în serie.

Ted Bundy a recunoscut că este responsabil pentru crimele comise. A fost executat pe scaunul electric în 1989.

Citește și: Scandal într-un sat din Dolj: un bărbat şi-a agresat un vecin cu o furcă

Cei mai mari criminali în serie din istorie.

Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Harold Fredrick Shipman, medicul ucigaş,  a fost medic in doua cabinete medicale din Londra intre anii 1972 si 1998, perioada in care a comis aceste crime. S-a crezut că Harold Shipman a ucis 218 persoane, dar mai târziu s-a aflat că numărul victimelor depășea 250.

Respectat în rândul medicilor, colegii săi au început să aibă suspiciuni din cauza ratei ridicate de mortalitate din zona sa și a numărului mare de certificate de incinerare la pacienții cu vârste mai înaintate.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

S-a dovedit că Shipman le injecta pacienților săi doze de diamorfina care aducea sfârșitul oamenilor, falsifica testamentele acestora pentru a primi moșteniri de sume mari de bani și ardea cadavrele pentru a distruge toate probele. A fost condamnat în ianuarie 2000 pentru 15 crime pe care le-a comis și a primit 15 condamnări pe viață fără a avea dreptul de eliberare condiționată. S-a spânzurat în celula în care stătea în 2004.

Citește și: A făcut masacru după ce vecinii l-au rugat să nu mai tragă cu arma în curte, ca să poată adormi copiii

Cei mai mari criminali în serie din istorie.

Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Kostas K, copilul de 13 ani care a ucis opt elevi și un paznic într-o școală din Belgrad,  este cel mai recent caz care a zguduit întreaga lume. Băiatul de 13 ani, căruia i se mai spunea și „tocilarul”, a deschis miercuri focul și a ucis opt elevi, în cea mai mare parte fete și un agent de securitate din școală. O profesoară și alți șase elevi au fost răniți. 

Citește și: Moarte cumplită pentru un tânăr. A fost bătut cu un picior de scaun și strangulat cu o pereche de dresuri de iubita sa, o cântăreață cunoscută

Cei mai mari criminali în serie din istorie.

Cei mai mari criminali în serie din istorie. Elevul din Belgrad este cel mai tânăr atacator în masă din istorie

Copilul de 13 ani din Serbia este cel mai tânăr ucigaș în serie

Tânărul  în vârstă de 13 ani, este elev în clasa a VII-a la o școală din Belgrad și a intrat ieri, pe 3 mai 2023 în instituție și a ucis 9 oameni, printre care 8 colegi și paznicul școlii.

Acesta a tras și în profesoara de istorie și în alți 6 colegi, care se află internați la spital cu răni grave. Kostas K, despre care se știa că este un băiat premiant și olimpic obișnuia să meargă cu tatăl său în poligonul de tragere, acolo unde acesta a învățat să tragă cu arma.

Psihologul Radu Leca a vorbit  în exclusivitate pentru stirilekanal.ro  despre această tragedie care a îngrozit o lume întreagă. 

Citește și: Avea 14 ani când și-a împușcat mortal tatăl, mama vitregă și cei trei frați. Acum a primit ce merita

„Au fost găsite 57 de carcase și șase gloanțe. Patru încărcătoare cu câte 18 gloanțe fiecare”, a spus președintele Serbiei”, a spus președintele Serbiei.

„Atacul din Serbia este o clonă, unu la unu cu cele petrecute la nivelul național al Statelor Unite. Atacatorul în vârstă de 14 ani, în conformitate cu declarațiile de presă susținute de autorități post eveniment s-a aflat că este unul din principalii jucători de jocuri online, jocuri în rețea cu conținut puternic violent. Acum, în baza datelor strânse și a informațiilor din piața media obținute până astăzi, 4 mai, putem formula următoarea ipoteză, în baza unei tulburări comportamentale prezente deja în interiorul subiectului făptaș, acesta a decis că o parte din colegii lui trebuie să fie uciși ca să fie îndepărtați din universul personal”, a explicat psihologul Radu Leca.

Citește și: Un bărbat suspectat că a omorât o femeie- prins după două luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si