Close sidebar
Close sidebar

Cei patru salvatori SMURD au fost inmormantati in aceeasi zi. Din vazduh, s-au aruncat flori dintr-un elicopter

Cei patru salvatori SMURD au urcat pentru totdeauna la cer! Sute de oameni au venit sa le aprinda o lumanare si sa spuna o rugaciune pentru sufletele lor. Au lasat in urma multa durere si multe semne de intrebare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Au fost plansi de sute de oameni... Medicul Mihaela Dumea, asistentul Gabi Sandu, pilotul Doru Gavril si copilotul Voicu Socae au murit impreuna si au fost inmormantati in aceeasi zi.

Din vazduh, le-a vegheat somnul un elicopter din care au fost aruncate flori.

Copilotul Ionut Voicu Socae a fost inmormantat la Bacau. Ca un ultim omagiu, s-au tras focuri de arma, iar avioanele bazei aeriene 95 din Bacau au survolat.


HARABAGIU DIN REPUBLICA MOLDOVA:
"Ne doare...ma doare pe mine personal, ii doare pe colegii nostri"


Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretele de decorare post-mortem a salvatorilor SMURD. Cei patru au murit joi, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a prabusit in Republica Moldova. Dumnezeu sa ii odihneasca!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI