Principalii suspecți în cazul crimei de la hotelul din Padina au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ei nu dorit să recunoască nimic din ceea ce s-a întâmplat în acea noapte la petrecere.

Cum s-au apărat principalii suspecți de crimă?

Tot ce au putut spune a fost că s-au apărat. Nici arma crimei nu a fost găsită până în acest moment, deși anchetatorii au fost luni la fața locului pentru a face cercetări.

”Ce armă? A fost legitimă apărare!”, a spus unul dintre fiii Sidoniei. Cel care ar fi dat lovitura fatală bărbatului în vârstă de 41 de ani din Târgoviște este Marian Laurențiu, zis și Solomon. El ar avea un dosar care nu a trecut de camera preliminară încă din 2022.  Alături de tânăr la petrecere mai erau și Luis Fabian și Armando Fabian. De altfel, aceștia ar face parte din temutul clan Fabian, cunoscut pentru trafic de droguri, proxenetism și cămătărie.

”Nu sunt persoane cu antecedente penale, sunt integrați social, au familie, au surse legale de existență, cel puțin acest lucru caracterizează inculpații.Beneficiază de prezumpția de nevinovăție”, a declarat Ionuț Mateescu, avocatul acestora.

Suspecți crimă Padina arestați

Ei sunt suspecții de crimă.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Gafă la Maternitatea Ploiești, după ce o mamă a fost externată cu un alt copil. O anchetă a fost pornită în acest caz

Filmul tragediei de la Padina

Întregul scandal ar fi pornit de la o dedicație. După ce melodia mult dorită s-ar fi terminat, cei trei indivizi ar fi adresat cuvinte jignitoare la adresa soției lui Sorin Anghel, victima din tot acest caz.

În cele din urmă s-a ajuns la bătaie, iar mai apoi bărbații l-au înjunghiat de 6 ori pe bărbat în zona capului și spatelui, după cum arată raportul de la INML. Soția lui a fost martoră la aceste scene înfiorătoare din curtea hotelului și i-a implorat pe medici în genunchi să-l salveze. Din păcate, inima lui a cedat. În atac și cumnatul său a fost grav rănit în zona abdomenului.

După ce au comis fapta, vinovații au încercat să fugă ca o cabană, la aproximativ 20 km de Sinaia, însă au fost prinși. Anchetatorii au găsit în mașina suspecților un pistol neletal, care a fost confiscat.

Suspecți crimă Padina arestați

Sorin Anghel este bărbatul care a murit la Padina.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Declarațiile care răstoarnă ancheta de la Padina! Reprezentanții hotelului în care s-a produs crima, primele declarații: „Nu au fost invitați la petrecerea privată”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Artistul Alex Velea a fost audiat ca martor, după ce ar fi petrecut în acea seară chiar cu principali suspecți de crimă. Nu doar el a fost prezent, ci și artiști precum Antonia și Alina Eremia. După cele întâmplate a reacționat și conducerea hotelului.

”Toată desfășurarea evenimentului a fost monitorizată de angajații hotelului, nefiind înregistrate incidente. După acest eveniment, turiștii din cadrul hotelului au solicitat un spațiu în care să desfășoare o petrecere privată ocazionată de un eveniment personal, noi punându-le la dispoziție o anexă, în afara hotelului, pentru a nu deranja liniștea celor cazați la noi. Evident, fiind vorba despre o petrecere privată, nu s-a pus problema de a asigura paza acelui eveniment. În condiții pe care nu le cunoaștem, la petrecere au ajuns și persoane care nu erau oaspeții hotelului, iar printre aceștia s-au aflat și protagoniștii scandalului, ei fiind, cu certitudine, cazați la alte unități hoteliere. De subliniat este și faptul că aceștia nu au fost invitați la petrecerea privată și nici nu se cunoșteau cu cei care o organizau. Ne exprimăm regretul nemăsurat pentru cele întâmplate și rugăm întristata familie să primească condoleanțele noastre! Este o zi pe care am dori să o ștergem din memoria colectivă, dar știm că acest lucru nu este posibil", au transmis reprezentanții unității de cazare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si