Corpul de Control al ministrului de Interne va verifica în detaliu ce s-a întâmplat în cazul de la Onești, soldat cu două victime după negocieri eșuate cu criminalul.

"În zilele următoare, eu sper mâine, să avem raportul final. După ce voi avea raportul final, evident că vor urma şi alte măsuri. Nici nu-mi imaginez că imediat ce finalizăm raportul, Corpul de control nu va primi o sarcină de control, să verifice în detaliu tot ce s-a întâmplat acolo", a declarat Lucian Bode la TVR1.

Citeste si: Criminalul din Onești aruncă bomba despre muncitorii omorâți: „Erau oameni răi”

Lucian Bode: După o astfel de tragedie, cei vinovaţi vor plăti 

Ministrul de Interne spune că, în cazul intervenției de la Onești, cei vinovaţi vor plăti.

"În urma unei tragedii, cum este tragedia de la Oneşti, cel mai greu de lucru de acceptat pentru ministrul Afacerilor Interne, dar şi pentru mine ca simplu cetăţean, este că nu am reuşit noi, salvatorii, care eram chemaţi să salvăm viaţa acelor oameni care erau în pericol, n-am reuşit să-i salvăm.(...) După o astfel de tragedie, cei vinovaţi vor plăti. Vă asigur de acest lucru. Iar noi trebuie să tragem învăţăminte.(...) La nivelul tuturor structurilor Poliţiei Române am declanşat un proces de reanaliză a petiţiilor şi sesizărilor fără caracter penal", a afirmat Lucian Bode.

lucian bode
Ministrul de Interne Lucian Bode spune că, în cazul intervenției eșuate de la Onești, cei vinovaţi vor plăti.

Citeste si: VIDEO- Tânărul actor Ciprian Nemeșiu a fost găsit fără suflare, prăbușit lângă bloc

Criminalul de la Onești nu regretă ce a făcut

Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești a făcut declarații bombă despre victimele sale. Bărbatul nu regretă faptele sale, ba chiar a transmis că cei doi muncitori erau oameni răi ce au dorit să pună mâna pe apartamentul lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gheorghe s-a confensat unei asistente care îl îngrijea. Criminalul a fost rănit grav în urma descinderii oamenilor legii în apartamentul-groazei unde au avut loc atrocitățile.

Citeste si:  Ipoteză-șoc. Cei doi muncitori uciși la Onești ar fi fost torturați înainte de crimă

Medicii au transmis că Gheorghe Moroșan se simte bine, însă încă nu se poate deplasa singur. Totuși, cooperează cu personalul medical și chiar a început să se hrănească, cerând ceai lapte și iaurt.

Primele mărturisiri ale lui Gheorghe Moroșan au fost făcute unei asistente medicale. Potrivit acesteia, Gheorghe Moroșan nu regretă faptele, pe motiv că cei doi muncitori veniți să lucrez la instalațiile electrice din apartament „erau oameni răi care își doreau, poate, să pună mâna” e imobilul pierdut de ucigaș în urma unei executări silite.

Citeste si:  Criminalul de la Onești, transferat de urgență la spitalul din Bacău. "Starea pacientului s-a deteriorat"

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Gheorghe Moroșan a produs săptămâna trecută dubla crimă care a îngrozit România, după o luare de ostatici care a durat mai multe ore.

Gheorghe a plecat de acasă cu cel mai lung cuțit pe care îl deținea, mai exact cu o lamă de 27 de centimetri lungime.

El mai avea și două spray-uri cu piper pe care le-a ținut în buzunarul hanoracului, iar colierele de plastic cu care i-a legat pe muncitori le-a cumpărat chiar înainte de a ajunge la apartamentul în care s-a produs tragedia.

Citeste si:  Prin ce chinuri teribile au trecut victimele de la Onesti? Ce spun specialistii despre profilul ucigasului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si