O crimă teribilă a avut loc  într-o vilă din Bran. Nicu Pepene și soția sa, Alexandra, au fost uciși. Bărbatul, de 38 de ani nu a mai apărut luni la locul de muncă, iar colegii au alertat familia, care locuiește în vecinătate. 

Suspectul principal în cazul crimei oribile de la Bran a ajuns pe mâinile autorităților luni seară. 

Citește și: VIDEO- Ce spune mama bărbatului, una dintre victimele dublei crime de la Bran?

După ce l-au căutat ore întregi, oamenii legii l-au găsit pe presupusul ucigaș în casa în care locuia. Este incredibil unde s-a ascuns bărbatul, în tot acest timp!

Cel care i-ar fi ucis pe Nicu și Alexandra a fost încătușat

După multe ore de căutare, autoritățile l-au găsit pe presupusul criminal. Au reușit să obțină un mandat de percheziție și au intrat în gospodăria suspectului, unde au găsit și un topor.

Individul era ascuns în pod, iar anchetatorii au fost nevoiți să negocieze, deoarece ucigașul avea la el un cuțit și perimetrul era destul de îngust pentru a fi imobilizat. În cele din urmă, acesta a fost reținut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Ultimul mesaj lăsat de Nicu Pepene, tânărul găsit mort la Bran alături de soția sa. Ce a transmis bărbatul

Acum, autoritățile urmează să stabilească dacă el este, într-adevăr, cel care i-a ucis pe Nicu și Alexandra.

Ce spun apropiații celor doi soți

Mama lui Nicu este devastată de durere, în urma decesului celor doi.

Femeia a mărturisit că doar cu o zi înainte a mers și le-a făcut clătite.

Cumnata celor doi susține că nu își poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau niște „copii deosebiți”.

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei” spune mama pompierului ucis.

Citește și: VIDEO- Dublă crimă la Bran! O altercație între veri s-a terminat terminat cu o tragedie oribilă. Două persone au murit

„Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă …“, a declarat tatăl acestuia.

Altercația dintre rude a fost confirmată și de fratele lui Nicu Pepene:

„Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul…” a declarat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si