Miresele acestui an au renunțat la luxul specific evenimentelor de acest gen și mizează, în schimb, pe portul românesc.

Svetlana Karahan, creatoare de modă: ”Ele vor să fie mai speciale, mai autentice, să fie în ziua nunții lor deosebite și merg pe zona de tradițional, de autentic românesc. Dacă până acum se căutau rochiile voluminoase realizate din materiale pretențioase pe care se aplicau mii de pietre semiprețioase.”

Rochiile de acest fel presupun o muncă infinit mai mare pentru designeri, iar materialele folosite în astfel de croieli sunt adeseori țesături mai rare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| O femeie de 77 de ani, în rochie de mireasă la azilul de bătrâni. "Am fost îmbrăcată în negru toată viața"

Svetlana Karahan, creatoare de modă: ”O broderie veche de 40 de ani, vine cu o poveste, cu o încărcătură aparte, dantelă de bumbac, pânză dublată cu bumbac pe interior ca să fie cusăturile curate.”

Miresele aleg portul popular românesc

Dincolo de unicitatea modelului, avantajul principal al unei astfel de rochii este că poate fi purtată și în alte ocazii, nu doar în fața altarului.

Trendul portului tradițional românesc începe să se extindă și în rândul invitaților la evenimente, nu doar în cazul personajelor principale.

Svetlana Karahan, creatoare de modă: ”Dacă înainte se purtau rochiile la fel la toate domnișoarele de onoare, acum vor și ele să fie speciale, diferite ca și mireasă pentru că este un eveniment și din viața lor și vor

să fie mai special.”

De la cât pornesc prețurile pentru o astfel de ținută

Pentru astfel de vestimentații în stilul portului popular românesc, viitorii purtători trebuie să bage adânc mânza în buzunar, căci prețurile sunt în concordanță cu unicitatea modelelor și pornesc de la 1.500 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si