Close sidebar
Close sidebar

Cel mai batran motan din lume a implinit 31 de ani si inca mai are vieti! Care este secretul longevitatii lui

Nutmeg este cel mai batran motan din lume si a implinit recent 31 de ani, adica 141 in ani omenesti.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Nutmeg a aparut in gradina proprietarilor sai in urma cu 26 de ani. "El este suful in casa si e absolut superb", au spus acestia pentru The Mirror.

Liz si Ian Finalay au aceasta pisica din 1990, cand a aparut in gradina lor si s-a imprietenit cu motanul lor de pe atunci, Spice. L-au dus pe Nutmeg la medicul veterinar acesta le-a spus atunci ca are 5 ani.

Desi este cea mai batrana pisica din lume, Nutmeg nu a intrat in Cartea Recordurilor fiindca stapanii nu pot dovedi care este varsta lui adevarata, deoarece nu au documente de cand s-a nascut.

Anul trecut, motanul a suferit un atac vascular cerebral, dar acum este bine sanatos. "El nu este motanul nostru, noi suntem oamenii lui. Cred ca asta e secretul vietii lui atat de lungi", au spus stapanii lui Nutmeg.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Vezi mai multe imagini cu motanul aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI