Bărbatul care a intrat în Cartea Recordurilor obținând titlul de cel mai bătrân om din lume a murit. 

Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viață la vârsta de 114 ani. Bărbatul este cunoscut în întreaga lume pentru titlul obținut, iar familia sa numeroasă este profund îndurerată de pierderea sa.

cel mai bătrn om din lume

Juan Vicente Perez Mora avea vârsta de 114 ani

[Sursa foto: Twitter- Freddy Bernal]

Juan Vicente Perez Mora, cel mai bătrân om din lume, a murit

Cel mai bătrân om din lume a murit. Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viață la data de 2 aprilie 2024, iar anunțul trist a fost făcut de guvernatorul statului Tachira, unde cel mai bătrân om din lume locuia.

Dragul nostru venezuelean Juan Vicente Perez Mora, astăzi cu profundă tristețe și durere ne luăm rămas bun de la tine, de la acel arhetip de bărbat din Tachira, umil, muncitor, pașnic, entuziasmat de familie și tradiție. Împreună cu soția și copiii mei am avut plăcerea și mândria de a-l întâlni și de a împărtăși cu cei dragi. Bătrânul meu Don Vincente, ne vom aminti mereu de el pentru optimismul său în viață, pentru credință, speranță și acea dragoste profundă pentru starea noastră de Tachira. El va fi întotdeauna un simbol al bunătății, înțelepciunii și bucuriei, motiv pentru care moștenirea sa va trăi pentru totdeauna în inimile noastre și în viața noastră.

Odihnește-te în pace dragul meu bătrân, Don Juan Vincente al meu. Nu te vom uita niciodată, a fost mesajul transmis de guvernatorul statului, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și președintele statului Venezuela a postat un mesaj de condoleanțe, în amintirea bărbatului care a intrat în cartea recordurilor.

Juan Vicente Pérez Mora a transcendet în eternitate la vârsta de 114 ani, din orașul El Cobre, care a dat Venezuelei recordul Guinness pentru că este cel mai bătrân bărbat din lume. Îmi transmit îmbrățișarea și condoleanțe familiei sale și tuturor oamenilor din El Cobre, statul Táchira. Fie ca Dumnezeu să-l primească în slava sa sfântă, a scris președintele Nicolas Maduro, pe platforma socială X, potrivit mirror.co.uk.  

Citește și: Diferențe colosale între pensia unui magistrat și a unui român de rând. Ce venit are o persoană care a activat în domeniul juridic?

juan vicente pereze mora

Cel mai bătrân om din lume a murit! 

[Sursa foto: Twitter- Nicolas Maduro]

Cel mai bătrân om din lume avea o familie numeroasă

Juan Vicente Perez Mora, cel care a intrat în Cartea Recordurilor pentru titlul de cel mai bătrân om din lume, avea și o familie numeroasă. Bărbatul a avut 11 copii, 41 de nepoți, 18 strănepoți și 12 stră-strănepoți.

Bărbatul era cunoscut drept Unchiul Mora. Juan Vicente Perez Mora s-a născut pe 27 mai 1909, în El Cobre, tot în Tachira, unde și-a găsit și sfârșitul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul a lucrat timp de 50 de ani, culegând trestie de zahăr și cafea. 

În două luni, Juan Vicente Perez Mora ar fi împlinit vârsta de 115 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si