Cel mai bătrân om din lume. Bătrâna are un record mondial. Maria Babeș s-a născut în 1896 și marea dorință este să prindă vârsta de 150 de ani. Străbunica Maria face anual analizele medicale, iar medicii îi zic că are o sănătate de fier.

Cel mai bătrân om din lume. Femeia, în vârstă de 120 de ani, nu se lasă deloc. Locuieşte singură în casa construită de soţul ei şi zi de zi se află în grădina unde îşi cultiva fructe şi legume.

Bătrâna are grijă și de animalele din ogradă.

Cel mai bătrân om din lume. Maria Babeș a declarat că are un secret pe care l-a învățat de când era copil. Străbunica își învață acum și familia cum să aibă o viață lungă. „Gheroghe, medicul din sat, m-a învăţat să îmi curăţ vasele de sânge. Părinții i-au tratat vasele de sânge surorii mele și ea s-a însănătoșit. De atunci suntem siguri că vasele de sânge sunt cel mai important lucru care trebuie să fie îngrijit. Prin urmare, secretul longevității este în vase, ele trebuie curățate din când în când. Le place să bea pastile, dar toți sunt bolnavi deja la 60 de ani", a declarat Maria Babeş, conform rombab-tonic.

Citeste si: Anuntul facut in urma cu putin timp! O noua rasturnare! Veste bomba despre alocatii si pensii! Toti românii trebuie sa stie

Cel mai bătrân om din lume

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel mai bătrân om din lume.

Cea mai bătrână femeie din lume spune că de ani de zile, singură, în curtea casei ei îşi curăţă vasele de sânge, lucru care îi menţine sănătatea de fier, chiar şi la 120 de ani.

Citeste si: A prezis CUTREMURUL de azi-noapte! Profeția înspăimântătoare făcută de Maria Ghiorghiu

Cel mai bătrân om din lume este o femeie. Românca a intrat în Cartea Recordurilor și are un secret pentru viață lungă: „Îmi curăț vasele de sânge...”

„Obișnuiam să curăț singură. Strângeam plante medicinale speciale. Curățam vasele o dată la doi ani. Mai des nu este nevoie, deoarece vasele nu reușesc să se înfunde mai repede. Acum îmi este mai greu. Trebuie culese într-o anumită perioadă de timp, însă există şi un medicament pentru acest lucru", menționează bătrâna.

Citeste si: Gheorghe Mărmureanu, despre cutremurul cu magnitudinea 5,2: "ne va afecta pe toţi, suntem sub influenţa sistemului tectonic din Africa pentru că se rupe în două"

Cel mai bătrân om din lume. Străbunica Maria îi sfătuiește pe toți cei care își doresc o viață lungă fără stat în spitale și fără pastile, să îşi cureţe vasele de sânge în mod regulat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cel mai bătrân om din lume. „Prin vase curge sângele care hrănește toate organele. Cu cât alimentarea este mai bună, cu atât organele sunt mai sănătoase. Rinichii, stomacul, ficatul sau vezica urinară – toate suferă din cauza circuitului de sânge dereglat. Chiar și capul. Imaginați-vă dacă, de exemplu, nu voi hrăni vaca în mod normal. O să se îmbolnăvească imediat", a replicat femeia din Brașov.

Cel mai bătrân om din lume.  Străbunica Maria a menționat că acum zece ani l-a sfătuit pe un bărbat bolnav să îşi cureţe vasele de sânge, iar în prezent omul este perfect sănătos, datorită sfaturilor primite de Maria Babeș.

Citeste si: 35.000 de doze de vaccin antigripal pentru români. Când ajung la cei care au nevoie de ele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si