Edwin Castro, un tânăr în vârstă de 31 de ani, a câștigat suma record de 2,04 miliarde de dolari la un concurs loto din SUA. Bărbatul a devenit miliardar peste noapte anul trecut, reușind să adauge suma de 997,6 milioane de dolari contului său după ce a venit să încaseze suma forfetară, în California.

Citește și: VIDEO: Explozie de la un depozit de combustibil din Nagorno-Karabah/ ”Mi-am dăruit întreaga viață patriei mele”

De când și-a încasat câștigul, Edwin a investit în imobiliare, achiziționând două vile de lux în California, în doar o lună. Mai exact, este vorba de o proprietate în valoare de 25,5 milioane de dolari în Hollywood Hills și un conac în valoare de 4 milioane de dolari cu vedere la Munții San Gabriel.

În urmă cu puțin timp, tânărul în vârstă de 31 de ani a adăugat listei sale un conac în valoare de 47 de milioane de dolari în Bel Air. Noua locuință, care se întinde pe o suprafață de 4700 de metri pătrați, are șapte dormitoare și 11 băi.

Citește și: Românii vor putea călători în SUA fără viză, prin programul Visa Waiver! Ambasadoarea SUA la București a spus când se va întâmpla

De asemenea, tânărul miliardar se mândrește cu un stil de viață extravagant printre care se regăsesc stand-uri DJ care se ridică de la pământ, o sală de degustare pentru șampanie, o cramă, o pasarelă suspendată din sticlă, un teatru și o piscină infinită cu vedere la Los Angeles.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Specialiștii financiari consideră achiziția tânărului ca fiind una îngrozitoare

Contrar a ceea ce crede tânărul miliardar, specialiștii financiari au clasificat cele trei proprietăți, dar și mașina de lux a lui Edwin, un Porsche 911 de epocă, drept achiziții „îngrozitoare”.

Consilierii financiari recomandă în mod obișnuit câștigătorilor să-și colecteze plățile mari la loterie prin plăți anuale, mai degrabă decât suma forfetară pe care a ales-o Edwin Castro. De asemenea, aceștia le câștigătorilor la loterie sau oricine altcineva care intră într-o cantitate mare de avere să se consulte cu un planificator financiar, un avocat fiscal sau alt expert pentru a crea un plan, notează Fortune.

Citește și: Asistenta acuzată de rănire și uciderea bebelușilor a trimis o fotografie ”bolnavă” unor părinți: ”Am țipat să deschidă incubatorul”

„Nu faceți nicio schimbare vizibilă în viață. Nu renunța la slujbă, nu ieși să-ți cumperi un Ferrari, nu cumpăra un conac. Poate că aveți împrumuturi pentru studenți pe care doriți să le plătiți, asta are sens. Dar încercați să evitați această mega-achiziție”, a declarat pentru sursa citată Emily Irwin, director general de consultanță și planificare la divizia de investiții și gestionare a averii Wells Fargo.

Gurile rele nu s-au putut abține. Ce cred internauții despre cel mai bogat câștigător la loto din istoria SUA

Cel mai bogat câștigător la loto a achiziționat o vilă de lux „îngrozitoare”! Proprietatea din Los Angeles pe care Edwin a cheltuit 47 de milioane de dolari

Cel mai bogat câștigător la loto a achiziționat o vilă de lux „îngrozitoare”! Proprietatea din Los Angeles pe care Edwin a cheltuit 47 de milioane de dolari

[Sursa foto: New York Post]

În urma achiziției de lux, gurile rele nu s-au putut abține din a comenta incidentul. Secțiunea de comentarii au unei postări de pe platforma Instagram despre noul conac al lui Edwin Castro a fost plină de oameni răutăcioși.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Mai mulți flamingo au ajuns în statul american Wisconsin. Este pentru prima oară în istorie. Spectacolul creat de păsările roz

„Va fărâma toți banii cât mai curând posibil”, a comentat un internaut.

„Acest tip va da faliment în mai puțin de 5 ani”, a fost de acord altul.

Chiar dacă acest șir de achiziții pare să fie exagerat, cheltuielile au reprezentat doar 2,5% din câștigul total al miliardarului în vârstă de 31 de ani.

Citește și: Un jurnalist a fost bătut crunt de un grup de adolescenți. Minorii au vrut să-i fure bicicleta. „Îmi pare rău”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si